Söndag 17/5!

Idag har jag varit hos mattias på sjukhuset, Önskar bara ja kunde vara där hos honom dygnet runt.. <3


Så nue är man himkommen igen från Karlskrona varit och hälsat på Mattias på sjukhuset :`(. Han trillade ner från en läktare i fredags när han var o kollade på fotboll,nått bräte var sönder ( Vikket ingen viste:S) o han lutade sig bak o trillade 5 meter ner och slog i huet i en stor sten :`( . Nue ligger han på sjukhuset och har en yttre blödning i bakhuet och en inre blödning i pannhuet lr hur man säger. Man såg verkligen hur ont han har , de sved riktigt i ögonen o e honom ha så ont :`(, önskar man kunde göra nått. Hoppas verkligen han blir brau! Men hans humör var på topp :) han var på skämt humör o så, men sen fick han smärtstillande för han hade så ont sen började han svamla lite o så.. ÅÅÅÅHHH DET GÖR SÅ ONT O SE SIN BÄSTA KILLKOMPIS LIGGA SÅ :`(! Om de går riktigt illa så kan han bli av med synen lr bli stum :`(! Men hoppas verkligen han får åka him snart, Saknar honom! HOPPAS HAN BLIR BRA!! HAN BETYDER SÅ SJUKT MKT , KLARAR INTE MISTA HONOM! Tårarna rinner nue när man ser han framför sig . Han fick inte ens resa sig upp. Han är tvungen till att bara ligga i sängen! HAN MÅSTE BARA BLI BRA!

Men han lös alla fall upp när vi kom :D Jag o Lina :D!

Tack gumman för du följde med. Och tack Jonny för du körde änna från Växsjö till bromölla o knislinge för hämta oss och köra oss till Karlskrona, ett stort TACK :)!




Mattias Lindkvist = underbaraste som finns vid ens sida <3!!










Postat av: Norrlänningen

Ingen fara Malin:) jag vet själv hur det är när man har en som betyder mycket på sjukhuset, vill hjälpa till och även visa att man bryr sig med.

Många kramar

//jonny

2009-05-25 @ 12:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback