Torsdag!!

Har ej skrivit här på nårra dar haft lite saker som ja!!




ÅHH!

Vad jag ser fram emot på Måndag NOT.. Att jag får skit för nått jag inte gjort mot dom förstår jag fan inte:(.. Kul o komma tillbaka på Måndag o ska bevisa verkligen att jag klarar detta o verkligen kämpa. så känns de som de kommer bli skit me folket runt om.. SUCK!!
Känns som alla kommer stå emot en :(!
Kommer fan få panik då, vill verkligen inte vara utanför. Men känns som de kommer bli så. I och med två av alla har bett mej dra åt helvete, för något jag inte gjort .. förstår noll! De dom inte förstår lr inte tror på är att jag har haft de svårt och verkligen mått helvete! Men de är tacken! Och dom ska man kalla vänner , jo lr hur!!!
Fy fan!

Vill verkligen klara detta, men blir de knabb o utanförhet så kommer ja inte klara av de , de vet jag reda nue! Allt bara skiter sig för mej hela jävla fucking tiden :(! ORKAR EJ MER!!!!!!!!!!

Hur fan kan man bara bete sig så mot en människa som dom två har gjort mot mej ? jag har inte gjort dom ett skvatt, fattar noll,.. bara dom inte vänder dom andra mot mej också för då blir jag riktigt förkrossad igen.. Orkar ej me en hel månad kvar till lovet och hoppas att dom inte fått med sig dom andra på sin jävla sida av nått slag.. ORKAR VERKLGEN INTE!!!!

Tack för jag har fått stöd och hjälp av mina SANNA vänner och dom har stöttat mej nue under denna senaste månaden jag haft de som svårast.. så snälla ni två ni vet inte ett skvatt vad som hänt lr hur de är med mej lr någonting.. trodde fan inte nån vän kunde sjunka så jävla lågt.. Men grattis ni har sjunkit enormt i i mina ögon.. De ni inte vet ska ni inte springa o snacka om.. Räker de inte redan med att jag känner mej misslyckad o helt f*cking ensam!??? Längtar verkligen inte till Måndag, min största rädsla är att ni gjort så dom andra också tar avstånd från mej.. För klarar ej vara ensam o få blickar mot mej.. Orkar ej mer sånt skit! Vatt för mtk sånt i mitt liv så räcker!!!
Hoppas ni är glada nue!!
Tänker alla fall inte ödsla tid med att se er trycka ner mej! Men inte alls lätt.. 
Men så länge jag har stöd från MINA SANNA vänner så kommer de nog gå!!
Allt känns bara för jävligt att man får höra saker bakom ryggen lr bara få ett sms om att jag är de o de och jag kan dra åt helvete ... när ja inte gjort ett skvatt mot dom.. utan gjort nått som gått ut över mej bara mej. och de är mitt problem o inte deras! Blir så sjukt förbannad!!!!

Suck!!!



Vad i helvete är meningen med livet??? 


DÅLIG DAAAAAAG :(!!!!!!!







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback