AndraOktoberTillFjärjdeOktober

Fredag: Dagen började med att åka till skolan började halv nio så slutade vi tio över elva :D. Härligt härligt :). Men tio minuter innan vi skulle sluta gick brandlarmet haha, så vi fick gå ut o ställa oss, sen när vi fick gå in igen var de bara att hämta sina grejor i salen o sedan gå till bussen :P.. Sedan bar de himåt och ta de lugnt kolla en film o göra vid sig o sånt, sedan hämtade Niklas mej så åkte vi him till honom , deras hundar välkomnade mej snällt hihi :P.. full med hundhår sen haha:P.. Men dom är för goa :). Så kollade vi på stefan o krister haha :P.. o sen blev de spela buzz med niklas o hans syster Alexandra :). Hade skit kul men ja förlorade haha :P, så blev klockan typ elva så slog vi igång taxi :), skit skoj film :P.. men som vanligt somnade lilla Malin haha :P..

Lördag: vaknade runt tolv haha, jag är en sömntuta ibland haha , men de får man lov att vara ibland :). Älskar jue att sova haha :P.. Så kollade vi lite på tv o Niklas åt frukost men de gjord inte jag inte ofta jag kan äta frukost blir så illamående då :(.. Kollade lite på stefan o krister igen haha, sedan körde han him mej, så blev de göra vid sig lite o sådant sen tog bussen till Lina :). Så möte hon upp mej vid bussen så gick vi o handlade lite godis haha :P.. gotti ;). Sen fetade vi oss med film :). Kollade först på nattbuss såg halva sen fick vi för oss att vi ville kolla på en skräckis :). så då slog vi igång the master horror jenifer, SJUK film skit äcklig USCH :S.. haha , sen slog vi igånga en annan film o då somnade Lina hihi så gulligt :P.. Sen la ja undan datan o la mej också haha :P.. rätt trött tidigt denna helgen alltså haha :P.. men de får man lov att vara ibland de också :P

Söndag: Vaknade också vid typ elva :P.. Så satt vi o snacka lite o kollade bdb o så :P.. sedan åt vi lite granne så kom nån o hämtade Lina o deras sista valp :(. synd älskade verkligen den valpen :). men men :P.. Så åkte Jag Lina Camilla o Pontus in till stan följde med dom till elgiganten,siba och rusta :P.. sedan körde vi till mc och käkade gotti men shiit vad mätt jag blev haha, så körde dom för att hämta busarna my o lucas :P.. Och jag tog bussen him, så nue är jag himkommen :). Tänkte ta de lugnt nue ikväll me filmtittande som vanligt haha :P..

Imorrn är de upp vid sju börjar skolan vid tio imorrn så måste upp i tid haha :P.. Och så är lite nervös, får ny klass imorrn i och med att vi hamnar i inriktningsklasserna nue jue :P.. Så de jag vet är att jag är ensam tjej med en massa killar haha :P.. Men får väl hoppas de går bra ändå jue :).. Hoppas på de bästa :)!









Det är utsidan man faller för, Men insidan man stannar för :)!
Stämmer så bra så :)!






Postat av: Liinisen

älskar dig :)

2009-10-04 @ 17:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback