...

När vi ändå var i hlm igår så tänkte ja gå o plinga på Cassandra för se om hon fick för sig att öppna. Inte hört av henne på evigheter sen hon blev tsm med IDIOTEN! Förstår inte hur hon kunnat stanna hos honom alltså. Och allt som har hänt. Hon har skrivit till mej en gång på internet att hon älskar saknar mig och tänker på mej dagligen! Men vettefan de alltså. Saknar min Cassandra.... Grrrrah blir tokig..
Alla fall så öppnade hon inte:(.Så Ja o Natta gick ut igen och där mötte vi hennes granne, Så snackade o frågade han lite grejor. Hon har ju fått barn nu med IDIOTEn :@.. Fattar inte de.. Fattar inte att DOM är FÖRÄLDRAR. Fick höra innan att dom skulle ha bebis. Men trodde bara att de var falskt rykte.. Men tydligen inte.. Och när vi snackat med grannen så gick vi inom bella donna för att hälsa på bästa pizzamannen:P "doctor" hihi.. Så snackade lite med honom! Sen när vi går ut gissa vad?

Då kmr Cassandra o Ozze med barnvagn gåendes till Cassandras lägenhet i rask takt när dom fick höra mej skrika efter dom. skrek först Josefine (hon hette de innan ,bytt till cassandra nu) sen Cassandra o Oscar men inget svar, inte ens en blick från Cassandra elr nått, Men fick killerblick från IDIOTEN :@... Jag som trodde man kanske hade kunnat få en chans o snacka me henne! Men tydligen inte, får ja inte de nu, så lär ja aldrig få de.. Och de är tråkigt. För Saknar min lilla snuttis.
Har inte kunnat smälta att hon blivit mamma heller., sen vet jag inte om de är flicka elr pojke. Hoppas på flicka för då kommer hon antaligen va lik cassandra o då kmr hon bli super söt. oh hoppas inte de är en pojke som oscar kan hjärntvätta också likaså som han gjort med Cassandra...


Du va ju min ÄNGLASJÄL!


Saknar dig nått otroligt mkt gumman min <3






Postat av: Anonym

kommer alltid finnas när dig fast du inte ser mig kommer jag sitta på din axel, älskar dig förevigt<3

Minnet är borta från smällen men kommer förhoppninsvis tillbaka

2011-12-20 @ 12:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback