Tisdag 24/8-10

Idag har de varit en nice dag i skolan faktiskt :P.. fick en uppgift i samhällen, kom med Marie :), En trevlig tjej i nya klassen :P.. Vi ska göra en debatt om politik :P.. Så vi blev center partiet :P.. Så har frågor o sådant som ska göras :P.. sen ska de spelas upp i skolan som ett rollspel. med dom andra partierna:P..! Får se hur de går vecka 38 då vi ska spela upp de.. Jag är ju inte den som älskar snacka inför publik haha.. Men hoppas på att de går bra, och att vi gör ett bra arbete :)!
Blev inget gym idag för bussen var sönder. Men men :P..
Kom him ca fyra från skolan och då kom Jenny&Maria och Söta Lillan hit på kaffe :)! Mkt trevligt tack för ert sällskap :)!
Nu sitter jag o funderar vad de är jag behöver shoppa imorrn, har lite viktiga grejor som tex grejor till skolan , kläder (stort behov av de) och lite andra härliga grejor :)!
Så imorrn efter skolan blir de shopping med LIna och kanske Jenny :D. Ska bli trevligt :)!
Sen på Torsdag blir de upp super tidigt för att åka till elmia med skolan :P.. ska vara på skolan typ tjugo över sju för bussen går halv åtta:O!


Älskar Livet :)!
Är så lycklig :)!



Jag & Älskling har en månad idag <3 HELT UNDERBART <3, Hoppas på många fler o även år, för de är min älskling jag vill dela mitt liv med :)! Älskar dig honey <3!





Mys :)


Maria :) 







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback