Snart helg :)

Torsdag idag då :)..

Idag gick man upp tidigt tjugo över sju lr nått sådant haha.. Och skulle ta bussen kvart i åtta till skolan, var fan riktigt jävla seg haha. Fast jag somnade tidigt :P.. haha.. Men men.. vaknade ett ex antal gånger inatt också men vetefan vrf haha.. aja nog om de haha..
Väl i skolan så träffade jag klassisarna haha.. Dock inte Sanna och dom :(.. Men de var bara för vi hade verksta idag :P..
Så hela förmiddagen gick åt att gå igenom elläran med Fredrik Seth :). Gick riktigt bra ;).Så nue har man de nerskrivit de man ska kunna haha härligt härligt :)..
Sedan efter luchen och sånt så läste jag lite om däck ;).. Haha sen visade Fredrik Seth hur man kränger däck.. så det fick jag också göra haha.. Fast fick kolla lite på killarna i klassen före jag vågade mej till de haha.. fegis som jag är ibland MUHAHA.. Jaja, Men Jesper var snäll och hjälpte mej :). Utan hans hjälp hade jag nock blandat ihop alla grejor man skulle göra i ordning haha.. Men till slut fick jag lite flyt tyckte jag alla fall haha.. Men vad fan de var jue ändå första gången :P.. Glömt att säga att igår Onsdag så körde jag o Fredrik i klassen ute på ett ställe haha.. Fredrik har jue kört med sina föräldrar så han kunde lite mer än mej haha.. Han var duktig sen efter hon var de min tur och denna gången så var jag inte så himla nervös som tur var haha.. Det gick rätt bra tyckte jag :).. Men fy fan Vad KUL det är :D:D:D...Aja

Imorgon Fredag så blir de feeest med dom bäästa :).. Härligt det gillas verkligen :D

Sen på Lördag är de kalas hos farmor o fafa :).. Ska bli trevligt hoppas jag :D<3

Ha en bra helg alla :D











Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback