Så mkt,,

tankar och funderingar över livet! Tankarna har bara svamlat fram o tillbaka idag och jag har vatt smått förvirrad om olika saker. Men tror att jag är fullt säker på en sak alla fall!
Och det här med känslor o allt sånt mög, bara förvirrar en så totalt mkt.. Sitter här med gråten i halsen och snart kmr tårarna känner jag! Malin är totalt förälskad och vet ej om de är bra elr dåligt. Känns lite jobbigt faktiskt. Men nu är Malin funkomligt säker alla fall! Och de gör så jag är helt nere o nerstämd :(..
Telefonen har ringt nu halva kvällen, men inte orkat svara behöver lite tid för mig själv just nu och orkar ej snacka i tele då.
Malin är så in i helvetes förälskad så ni kan inte ana. Men är lissen för de , För de är en jobbig sits. Vissa vet nog vad jag snackar om och vissa inte. Men de viktigaste är alla fall att jag vet själv alla fall!
Vet inte vad jag ska ta mig till.. Varje minut utan dej så finns du i mina tankar, när jag är med dej så känner jag mig så jävla trygg och vill bara de ska vara du o jag! Men jag vet inte om jag någonsin kommer att få dej :(, Så jobbig tanke att ligga här i sängen o må så här och tänka så här... Är hopplöst förälskad. Finns bara en sak jag vill! Och visst jag hoppas att de går i uppfyllese någon vacker dag! Om inte får man gå vidare. Men jag väntar. För man vet inte vad som händer! I och med att du verkar lita på mej skarpt, så hoppas jag att detta kan bli nått. Blir galen av att gå runt o tänka på detta.. och känna detta jag gör..

Dagen idag är känslig känner jag.. Jag önskar bara min önskan någonsin blir sann, då skulle jag alla fall bli den lyckligaste flickan på jorden kan jag säga!
Ligger här ensam i min säng, och saknar dig trygga famn o dina andetag..

Tänk om nån visste hur de är, de jag känner just nu!

Jag vet alla fall vad jag känner nu. Och Jag är 1000000 % säker!

Du i mitt hjärta, du ska veta att jag verkligen tycker om dej<3!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback