Fredag 24/9-10

Gick upp klockan halv nio ungefär , taggad som fan :D.. Vet ni varför?? hihi jo för att jag,mia och emma skulle va modell för en dag på first hotel i kristianstad:)!
Vi kom dit vid ett,då blev de make up :D, blev skit nöjd :)! Sedan fick vi vänta ca en timme sen var de fotografering som gällde :D:) sjukt skoj kan jag säga :)! verkligen ett minne för livet :D! Jag fick med mej elva bilder him :D. Älskar bilderna med spegeln :D:D:D:D::D sjukt nöjd :D. Kan lägga upp bilderna :)!

När vi var klara så fick jag o mia en idee :D. Nämligen att hon skulle med mej him o dricka :). nu sitter vi här himma, startat plattången och snart blir de platta :). Druckit en cider o Mia har redan vatt på toan HAHAHAHAHAH :) hhihih=)! Hon är go min lilla sötnöt:D:D!
Nu är första ölen på väg ner :D.. Sedan blir de av till tyringe till Conny o marie :D!
Sedan ska jag försöka flörta lite med älskling nämligen om vi kan åka till Qan ;) skulle vara skoj :D.. Älskar Qan :D, Fast lite mindre kul att mina vakter har slutat där :(!

Aja nu ska vi partaya vidare :D Alla andra får ha de toppen :D..







Skaka rumpan - Shan banan ;)





Postat av: Sofia

Tycker om det du skrev! Skojigt att se en del fina grejer och inte endast det generella grejerna som man kan se om typ alltid. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback