Måndag!

Jahopp då vart de Måndag idag, Stannade himma från skolan idag, hade sån enorm MAGVÄRK:(.. Fattar inte vad de är. Det kommer och går :(! Aja hoppas de släpper.

Igår var Jag hos Jenny & Natta och hälsade på:). super mysigt :). Fick ju träffa söta Liam också :) Guuuud Riktigt söööt är han :), och han har fått sina söta miner från sin mamma Jenny kan jag säga hihi :)!
Vi snackade skit o spelade Wii :) Bowling ;) var rätt grym om jag får säga att själv haha ;)..
Käkade även chips o dip som jenny köpte :P..
Tack för en trevlig kväll tjejer,Lina,Jenny,Natta och såklart Josse på ett litet hörn hihi :)


Nu blir de snart springa ner i tvättstugan igen.. Shoo Jobbigt o tvätta, men de behövs så vad fan!
Och denna värken i magen tar kål på mej, Ibland är de så illa så jag inte kan röra mej :(, De var så imorse :(.. och jag vågar ej gå till doktorn. Har tagit panodil, så får hoppas detta släpper snart :(!
skola imorrn, inte så lång dag så de ska bli skönt , bara hoppas inte magen håller på lika mkt imorrn som den jäveln gör idag :@.. Blir ju tokig :(!

Sen väntar jag otåligt på att Han Lars ska ringa mej angående praktikplats, Var på transportledet i fredes för att prata med honom öga för öga. Men tyvärr satt han i möte då, så en trevlig man skrev ner mitt nr och han skulle be denna mannen Lars ringa mej. Så jag väntar o väntar. Ju snabbare jag får apu plats så går ju skolan bara mer framåt för min del :), Vi får ju till o med övningsköra med dom vi åker med:P haha.. Inte för jag vet om ja skulle våga men men får se vart de leder..

Ha de alla fina :)!

Älskar Min Andreas <3
















Så fin är du Liam :D<3<3






Sist men icke minst ;) En Ursöt ÄLskling <3






ÄLSKAR ER <3






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback