Söndag 19/9-10

Idag vaknade man rätt tidigt strax efter nio tror jag klockan var faktiskt.. Kändes ensamt i sängen, så gick ut i vardagsrummet jo där ligger min älskling.. Då hade han däckat framför tvn inatt :(. inte konstigt de var ensamt i sovrummet :P! Sen så har jag inte gjort så mkt mer idag, har lagat mat, det blev himmagjord mos med falukorv me svamp o majs., Mums de var riktigt smarrigt :)! Tjivats lite med älsklingen idag också haha, alltid lika kul :P.. men får alltid igen hundra gånger värre haha.. aja jag tål de :P.. fast man skriker aaaaj haha..Nej men JAG ÄLSKAR MIN ANDREAS!
Nu sitter jag här och kollar på Ensam mamma söker.. Och saknar älsklingen, vill mysa med film ju.. han åkte himifrån för ca två timmar sen, och saknar honom otroligt.. Oh inte en blekaste vart han är någonstans, men kan väl tänka mej att han bara är borta hos Elin o Stoffe ..

Igår var vi ute på Eagels Car Club... Fy FAN vad skoj vi hade där med Kinna & Marie o hela gänget.. Helvete nog inte haft så skoj på vet ej hur länge :):P.. OM man bortser från en sak, var otrolig satan, men de löste sig och känns hur bra som helst :).. Klumpen från magen smälte de var så skönt,. tack alla för igår :)!

Imorrn är de sovmorgon på schemat sen två lektioner o snacka med tre lärare ;), och avboka min körtid på onsdag:/:( just för jag o marie ska iväg med skolan på typ utbildning elr vad man ska kalla de.. och då ska vi sova där med från tisdag till onsdag.. Usch kmr bli tufft första gången på evigheter jag kommer sova utan andreas, hur faaaan ska de gå :S..




Älskling&Kinna

Älskling&Kinna

Marie;) 

Anna 

Conny&Tompa







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback