Torsdag 9 September ;)

Upp tidigt idag med, säger hejdå till Älskling, drar till skolan försenad en halvtimme tack vare buss o skit haha :P.. aja jag hörde allafall av mej o berättade att jag kom lite sent och de var lugnt:)!
Har haft lastbil teori och B teori hela dagen :) hade även en tid för köra :), Och de går bara framåt o framåt tkr jag :). Pratade även med Magnus om jag kanske skulle gå handledarkurs så man kan köra lite privat osv. så man kan öva.. men han sa åt mej att jag skulle kämpa på, och jag fick även beröm för hur jag hanterade ratten osv :). Känns bra :)!

Hade lunch med Marie,Anna,hennes kusin, och hennes kusin kompis :)! Säger välkommen till skolan flikkor och hoppas ni ska trivas :). Det var nämligen annas kusin o hennes kompis första dag på Framtidsgymnasiet idag :)!
Mkt trevliga tjejer :)!
Alla fall, efter middagen så blev jag så trött, så jag nästan somnade på lektionen :O:/ haha.. aja , vi fick alla fall bensträcka då :), Var fler än jag som nästan slumrade till haha..
Har i allafall varit en BRA LÅNG DAG tycker jag :)! Jag ÄLSKAR LIVET :)!
Allt går verkligen framåt och de är så himla underbart :)!

När jag kom him från skolan, så vart de direkt in till köket o ta disken :P.. Var knappt något men vad fan , skönt att få de gjort ;)! Sedan sprang jag runt lite här o plockade o donade :)! Duktiga Jag :)!
Längtar så tills alla kartonger är väck ;) haha..
Nu sitter jag med mitt kära kaffe gott gott :)!

Älsklingen & Emil var här precis en runda också:), Men åkte lika snabbt igen typ haha, dom skulle nämligen åka och hämta skinnsoffor till bilen ;) Raaaawr på de säger jag :);)..

Jag har också blivit enormt pigg nu känns så bra :), Varit trött hela veckan så :) de är soft :). Får ringa älsklingen om någon timme o höra när dom är himma så man kan börja med maten :)!

Fått något dille på hoet nu också haha, är nämligen sugen på att baka :), Mums :) hade varit gott :) men vetefan vad jag ska baka isåfall ;), Så kom gärna med tips :D! Uppskattas alltid :)!

Hoppas alla andra haft en underbar Torsdag :D!

Kramis / Gullebullen ;)



Jag Älskar Dig Hjärtat <3






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback