Tankar...

Ja de är såååå härligt att bo ensam.. Men inte alltid, i allafall inte när man är ensam och fullt med tankar snurrar i skallen.. Fast ja är ju i o för sig inte ofta själv, men de är skönt ibland..

Ni vet den dära pirrande härliga känslan man får när man tycker om nån?
Gud vad jag saknar den, men tyvärr har de mest vatt idioter ja kännt så för.
Men nu är jag redo för kärleken och vill verkligen finna "han" som är den jag leter efter och behandlar mej väl.Saknar att bli älskad och saknar att få känna sig trygg i någons famn och att man vet att han verkligen finns där vad de än är.. Jag vill finns kärleken helt enkelt...


Jag saknar min familj nått så otroligt,den kontakten jag en gång hade med vissa inom familjen känns som den börjar flyta bort vikket inte alls känns kul :(..
Jag saknar er så otroligt mkt så anar inte faktiskt!!


Jag är så jävla glad att jag har så himla undebara vänner som jag har, jag hade aldrig suttit här idag om jag inte haft dom vid min sida, min allra bästa vänner Lina,Jenny,Natta.. Det är ni som lyser upp dagen för mej :). Ni är guldvärda ska ni veta. Jag Älskar Er. Ni finns alltid där när de känns som allt är skit och allt bara går åt helvete.. Ni är ÄKTA vänner kan jag allt säga, och jag är överlycklig att jag har er i mitt liv, och att ni valt att vara mina vänner. Kommer alltid stå vid er sida.. Och kommer alltid finnas för er om ni är ledsna elr vad de än är. Vi har även så otroligt många minnen tillsammans där vi alla har skrattat oh skrattat tills vi börjat böla ;).. haha.. alltså ni ska bara veta att NI ÄR BÄST :) och att Malin Älskar ER <3!








Puss






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback