Äkta Vän <3

Tack för allt ditt stöd.
Det gör mig verkligen rörd.
Tack för att du stod vid min sida,
När jag fick lida.
Du fick mig att gå igenom allt.
Du fanns med mig när allt kändes kallt.
En bättre vän är svårt att få,
Så jag ville bara att du ska förstå,
Att jag uppskattar att det är vi två.




Gott:)

Gott me kaffe & cigg :)..
Ikväll blir de väl staden me Jenny som varje kväll hihi. Annars får vi se vad som händer ;)...
Älskar diig gumman <3

Shamn :D

Jag o vicki fick ett ryck om att åka ner till Shamn i Tisdags eftermiddag hihi, för Martin ville vi skulle komma hit nårra dar :D.. Nue e de Torsdag o vatt här i två dar då alltså och vi har haft skit kul verkligen, vi har badat druckit öl kollat film sovit och en massa haha :P.. Idag blir de väl bara lugnt igen , men imorrn vill vi festa hihi, så gottigotti :):)!!


Jenni,Vicki,Malin knäppare än knäppast haha :P..
Pittögd o skrynklig ;) haha, De vet ni vad jag menar med alla fall ;);) haha


Bilden: Min älskade Vicki <3




Bilden: Jag Muhaha




Bild: Nennnnny <3




Bilden: Mattias



Bilden: Martin


Tisdag 21/7-09

Jahopp idag vaknade jag hal två av att mamsen o frida stormade in o bad mej kolla på bilen dom hade hämtat hiihii!Nu har dom åkt till min kära mormor. Så får man se vad som händer ida, vill hitta på något men vet ej vad hihi..
Aja :P.. sitter alla fall här med mitt kaffe o lyssnar på musik nue:)
Puss & Kram
Lexiie

Hemma igen 20/7-09

Ja, nue är man himma igen. Efter en hel vecka himma hos mitt lilla hjärta Jenny :). Vi har haft otroligt kul o hittat  på mkt kul :D! Så nue sitter man i soffan här himma hos mamma :) sjukt härligt :), när ja kom him idag hann ja vara himma tio min ungefär innan lillasyster ringde o bad mej komma ner, så kom hon o mamma hjälpte dom upp me lite grejor från bilen. Dom har liksom varit o köpt en ny bil som dom ska hämta imorrn :D, ska bli spännande o se den :), men den är mindre än vår lilla volvo v40 som ja kommer sakna otroligt mkt ;). sen bar de av till filmgiganten o köpte gottgott ;) mums :) o så blir de filmtajm me mamsen o kära lillasyster ikväll :D.. Härligt härligt :)! Snart kommer ny design på min blogg också som min kära systeryster har gjort till mej :D.. ska bli spännande o se hur de blir :). Men tror de blir väldigt brau alla fall :) Wiiie :)!
Nej nue ska ja slänga i mej lite mat o sen bänka mej framför tvn me mamsen o syster :). Skriver snart igen :)!

Puss & kram
Lexiie



Bilden : Mamsen, Fick ta en liten bild på henne här oxå på min blogg har jue mina kära syskon också på bild här ju :D

Fredag 17/7-09

Jag o Jenny vaknade tre idag igen, fan vikka slöfockar vi är haha, men men så är de när man är uppe till nästintill sex på morgonen haha.. vi har inte hunnit göra så mkt ännu, vi har gjort vid oss alla fall o så. Sen kom hennes lilla älskling Peter, den lilla knasbollen haha, sen blir åka till Rinkaby och hämta en säng o lämna den till Natta :).. senare bär de av till staden o glida o dricka lite gott :) Mums :)..




Älskar diig mitt hjärta Jenny <3
& Natta Älskar diig, finns här alltid för er ska ni veta <3


Bilden: Jag

En kväll me mina änglar Jenny & Natta <3

Varit en trevlig kväll med mina änglar :). Varit i stan o glidit lite o träffat lite trevligt folk :), och druckit powerking så enormt mkt haha. Vi var även i Åhus en vända rätt mysigt hihi.. Nue sitter jag o jenny himma hos henne och kollar runder lite på internet o så. blir väl sängen snart för oss.. En dag imorrn också ju :)! Älskar er mina sötnosar <3<3







Hos Jenny :D

Nue är jag himma hos jenny :D.. Hon  o hennes kära syster hämtade upp mej i stan vid elva imorse :) Mkt trevligt köpte power king och cigg mums haha :P... så nue sitter vi himma hos henne och passar lillan :D.. så vi håller på o försöka natta henne nue, hon behöver sova lite .. Sedan blir de tacos , de är gott de :) , O lite smått och gott :P:P! ikväll blir de väl nån runda me bilen troligtvis härligt härligt :)!
Så dagen blir nog lyckad alla fall :)! Så ska jag nanna här himma hos kära lilla Jenny inatt :D!! Så de blir väl film o smått o gott senare ikväll antagligen hihi ;)!
Puss & Kram
Lexiie


Bilden: Lillan & Hennes kära moster Jenny ;) <3<3

God morgon :D 15/7-09

Godmorgon gott folk :D!
Klockan är nue 09.12 och jag gick precis upp, fast ja somnade vid sex tiden imorse, lite trött men de ska nog ändras haha:P.. Så nue ska man göra vid sig. Sen bär de in till stan och Jenny möter upp mej där vid tio i elva så ska vi hitta på
lite skojiga saker today ;)! Så får se vad de blir :D! Aja nue måste ja fixa vid mej :D! Ha en brau dag allihopa,



Puss & Kram
Lexiie


Bilden : Jenny :D<3<3 , SÅ SÖÖT :D

Syskon Kärlek <3


Bilden: Kusin Noora & Syster Frida <3

FRIDA:
Min älskade lilla syster, Ville bara säga att Jag älskar diig, man kan inte ha en bättre lilla syster än dej,
Du är så himla sööt o underbar :), utom när vi bråkar hihi, men vi har faktiskt blitt bättre på att hålla
sams lr vad säger du ? Kan inte tänka mej ett liv utan min kära lillasyster. Hon kan få mej att
skratta när jag är sur o tvär o de är inte många som lyckas me de!
Älskar diiig sis föralltid, glöm inte de <3!










Bilden : Gammal Bild Men alltid lika sööt, Carolina <3

Carolina:
Min Älskade stora syster, som är hur underbar som helst, hon vill alltid ens bästa. Du har alltid funnits där och
kommit med råd osv. Man kan verkligen inte ha en bättre stora syster än dej<3. Jag älskar diig.
Du är så sööt :) hihi. Kan inte tänka mej ett liv utan Carolina heller hon har alltid funnits där o jag har alltid
haft henne o kolla upp till.
Älskar diig Sis föralltid <3!



VIKKEN TUR MAN HAR SOM HAR TVÅ HELT UNDERBARA SYSKON VID SIN SIDA. NI ÄR VERKLIGEN
GULD VÄRDA <3<3<3!


Tisdag Natt 14/7-09

Nu ligger jag i sängen, har varit en tråk dag idag inte gjort ett skit :(.. Bara tagit de lugnt umgåtts lite me lillasyster och så har de varit film. Och snackat lite me älski <3! Men nu har jag blitt lite depp, druckit vet inte hur många koppar kaffe idag för att de var så fruktansvärt gott :D I Love Coffe :D. Och nue så kan jag inte sova haha.. Och ska upp vid nio imorrn :D.. Men vikken tur man har sin mamma som ska ringa o väcka så jag kommer upp i tid :), För imorrn ska de bli en spännande dag :D.. :D ska bli riktigt kul faktiskt ,vi har har inte umgåtts på ett brau tag nue :)! Och så hoppas jag att jag snart kan krypa ner under täcket o sova nårra timmar innan man ska upp igen!!
De blir alla fall inget filmtittande för min del nue inatt alla fall haha xD!

God Natt Allihopa :D!

Puss & Kram
Lexiie


Helgen 10-12/7-09

Fredagen började brau men slutade i panik :( skit me :(


FÖRLÅT VERKLIGEN FÖRLÅT!!

Klarar ej av detta mer, vet att ja bettet mej som ett svin i mellan åt o på fyllan.. skäms så nue.. vill bara att du ska förlåta mej.. detta var verkligen sista gången ja gör så.. för ja har verkligen lärt mej en läxa nue, att inte göra så mot dej, och jag har även lärt mej att jag inte ska dricka så mkt..

Verkligen förlåt! Förstår om du hatar mej! Men ja älskar dig och du är min bästa vän, och jag är verkligen enormt lissen gumman lilla! Hoppas du förlåter mej en vacker dag! Klarar inte av detta! Mår verkligen skit för jag gjort så mot dej. och vet om att du inte heller mår brau! Är så lissen verkligen! Förlåt!!! Kommer alltid älska dej! Oh vill bevisa att ja kan hantera alkoholen o inte bette mej så som ja gjort mot dej dom sista gångerna nue! Så lissen o Skäms som en fucking idiot!!!

Verkligen FÖRLÅT!!



Tisdag 7/7-09

Varit många lyckade dagar om man bort ser från lite tjafs o sånt.. De har varit kdarna nue i nårra dar för min del :)! Haft riktigt skoj :)! Åkt mkt karuseller också, vicki bjöd haha, så vara o åka hihi.. men den fegisen;) vågade inte åka batman. Och de är den som är roligast av alla :):):):):) LOVE BATMAN :)!!! Men får åka den me lina i helgen såklart :)! Så nue är man himma alla fall, ska försöka fixa lite pengar så jag kan åka till min älskade lina på torsdag :D.. Förfest hos henne på Fredag :D härligt härligt :)! på lördag :D.. Blir nog lite fest då också men då blir de sova hos mej efter man vatt i kstad hihi:P.. Hoppas på en lyckad helg alla fall :)! Alla fall tack alla för dessa trevliga darna på kdarna :)! Sen har ja sånt fruktansvärt sug på godis idag är väl bara för ja har bestämt mej för att jag ska sluta röka. Så får se hur de går, kommer dampa sönder om jag inte får nått sött om jag nue inte får nikotin :(!

Puss & Kram
Lexiie

Lördag 4/7-09

Igår kväll var en trevlig kväll :). Förutom vissa grejor som hände :S.. tex blev ovän me lina på fyllan (sällan:S) bara för att alla kompisar drog i slet i mej att ja skulle överallt och sen bara försvann lina :S:(.. Men de är rätt lugnt idag! Kommer inte hända igen! Annars var de en kanon kul kväll på första dagen på kdagarna :D. Hur härligt som helst :)! Träffade en massa gammla vänner också som man inte träffat på år o dar :) Trevligt trevligt :).. och sen så hittade jag ej lina nere vid bussen inatt så fick stanna kvar i stan med stoffe o ankan :D.. vi hade rätt trevligt :) Gick runder i stan o fulade oss :P.. Men shiit runt nio i morse var jag riktigt trött. somnade tilll lite då med hihi.. Men senare ringde ja min mamma o bad mej hämta mej :) och de gjorde hon o lillasyster :D. härligt :) väldigt tacksam för de :)! så nue ligger ja här i sängen :D sovit stort sätt ända sen ja kom him bara ätit lite o kollat en film.

sen imorrn kommer min kära kusin på förmiddagen o hälsar på :D.. ska bli riktigt skoj :). Hon har nog blitt rätt stor nue de lilla charmtrollet :)... sedan efter de vill jag gärna att min lilla Lina kommer så vi kan dra o bada o sola :). Hade vatt så skönt ab :):):):):)..

Tänker på deej sötnos <3<3