Lördag 26/3-11

Kvällen igår blev inte som planerat men vi satt hos lina och drack lide och hade trevligt.  fast kunde vatt bättre...
Idag är jag hos lina , just nu är jasse också här :) trevligt :).. De är jag,jennie,lina och jasse här och traggar lide. Medans maden är i ugnen så blir snart mad :P.. sen ska man duscha och göra vid sig :D. Sedan vänta in tomas och anton så åker vi till sbg och partar ;) hoppas på en riktigt skoj kväll :D...Me like <3

Får även säga Grattis till min älskade far som fyller år idag :P.. Gammal o även morfar ;) hihihi <3

Onsdag


Jahopp då vart de onsdag igen :P.. vatt i skolan o pluggat lide idag.. Prov imorrn, hoppas det går bra :)! Sitter nu här himma ensam o väntar på jennie som ska komma på besök:). sedan efter skolan imorrn blir de tvätta tvätta tvätta och städa lide :P.. kanske blir sova hos lina.. På fredag blir de shoppa och troligen PAAAAARTY ;).
Här kmr lide bilder från festerna sen förra helgen ;)



En glad & söööt Lina <3


En pigg o flummig Jennie <3


En däckande Jerry :P


En Glad och go Lowe:)


En glad o skrubbande Tilda ;)



Två sötisar kränger o dricker ;);)



Tack för en super trevlig helg allesammans som medverkat :) <3




härlig dag :)

Idag har jag blivit moster till en liten flicka :) På 49 cm lång och väger 3 435 gram :D <3<3<3<3<3<3

STOLT MOSTER <3

Grattis till syrran och Jimmy :).
Och välkomnar flickan till världen :)

13/3

Söndag idag då.. Helgen går alltid lika fort :O. Taskigt men sant.. Ja i allafall har det vatt en bra helg för min del. I fredags vart de fest i byn med underbara/härliga människor :D.. Sedan i Lördes blev de mer fest, fast vi egentligen inte skulle de från början:P, men mkt mkt härlig kväll, med mkt skratt och dans och sjungande :P.. "va tysta nu grabbar , så vi kan höra hennes skånska ;)" HAHAHAHAHA... så sa en kille från festen i lördes, tyckte de lät för jävla kul när han sa så :P.. aja, sov hos älsklingen inatt.. kom him till honom och sa lide saker ;), fast jag kände ja icke kunde hålla ögonen vakna så fick gå o lägga mej, tro mej sov snabbt och LÄNGE:o, ALLT för länge :P.. aja skitsamma:P..
Söndagen ha varit konstigt humör :O, men de får man ha ibland :P, ätit god middag med hjärtat:D, kollat bb;) och nu ska ja dra väck han från spelandet :P, så vi kan mysa o kolla film :D.

Imorrn är det skola :P, ny vecka,nya möjligheter :)..








Puss // Gullebullen

Stämmer bra de..

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Så älska dom människor som behandlar dig rätt, & glöm dom som inte gör det.
Och tro på att allt händer av en anledning.
Om du får en chans, ta den.Om det ändrar ditt liv låt den.
Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det.
Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig, & vem som inte var och vem som aldrig har varit.
Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid.
När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det.
Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det
är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad.
Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar.
Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig blivit sårad, Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra.
Kyss passionerat, spela hårt, förlåt snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger.
Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd..