Dax För FrågeStund

Nu kör jag en frågestund från o med idag till Söndag 7/11


Söndag 31/10

Idag har man varit himma hos natta och passat sötnosen :) som sedan blev hämtad av sin husse.. Haft en bra helg :) super skoj faktiskt :)! Efter Johan hade hämtat sötnosen så gick jag över till jenny vi åkte o köpt monster och cigg :D;) .. Och sedan åkte tillbaka till henne fick ett ryck att vi ville käka spätta :D, så beställde de och åkte him o käkade :P.. Sedan blev de mysa bebis :D, Gudmors lilla älskling:D! Nu sitter vi här o nördar oss på datorer :P.. Precis kollat på ensam mamma söker, shiit så sööta o gulliga killarna är där.. Nu blir de film som går på 3an ;), fast sett den typ 50 gånger om inte mer haha.. Imorrn blir de flytta :D.. Först till banken och sedan hämta nycklarna och börja flytta :D. Efter fyra så får vi mer hjälp då hämtar vi möbler hos min farmor o farfar:D. Gott :D.. Ni är underbara :D.. Finns ju mer jag behöver, så får se:P.. men de lär fixa sig :D. Känns så skönt detta, EGEN lägenhet, eget him där man själv kan göra vad fan man vill och bestämma :D. Härligt :)!



GAMMAL BILD

Tisdag!

Idag har man varit i skolan.. Fick reda på lite om mässan på Torsdag ;) de kmr bli skit skoj :D! Sedan hämtade Natta mej på skolan , fast fick gå ner till bussen för hon hittade ej till skolan MUHAHA ;)! Du är goer gumman min ;)! Sedan åkte vi in till staden för att handla lite till jenny och även plocka upp en kompis. Så åkte vi him till jenny hon blev överraskad kan man ju säga ;).. Sedan efter en stund så åkte jag o jenny till sibbhult för jag skrev på kontraktet på min lägenhet :D:):).. så jag flyttar på Måndag:D, då kmr Natta Jenny Fabror o Tessan hjälpa mej :D LÄNGTAR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ :).. sen nu ikväll har vi käkat go mat :P.. Och följde precis jenny him till "mamma" och hjälpte henne med grejorna... Nu sitter jag här o rögar-- Snart blir de nog film o sedan sängen..Skola imorrn :P.. sen blir de köpa busskort o fylla på mobilen ;)! Nice :)..





Puss

Dagens sanning:)

Nathalie Ullermo är inte allt för frisk och kommer aldrig bli ;)
Men Älskar dig ändå <3


Pudding ;) RAAAAWR


taskig jag är...

Har ju glömt att tacka min kära syster för denna fina design hon gjort till mej :). Tack sis :) super nöjd.
Älskar Dig <3


Gammal bild på henne, men tkr den är såååå fin :)<3

Tankar..

Jag försöker verkligen, jag lovar ... Jag försöker verkligen vara på glatt humör o se positivt på framtiden och hoppas att allt kommer att ordna sig till de bättre. Men just nu denna stund när jag sitter här själv med tankarna som snurrar i skallen, mår jag verkligen inte bra.. Känns som ett stort tomt hål inom mej..Känner mej inte hel. Visst jag är rätt stark av mej. Men ibland går de inte riktigt att styra sina tankar. Speciellt inte i denna sitsen.Det känns liksom som att allt har försvunnit och inget är kvar.. Men samtidigt så känner jag mej lättad, att inte behöva gå o vara orolig om saker och ting, som jag nu fått svar på. Men ändå.

Livet går vidare och lika så jag, fast de är svårt. Så ska jag ge mej fan på detta..

Är glad för att hittat en så fin lägenhet som jag tittade på idag och hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag ska få den, och att jag ska klara av de. Är inte den personen som är så jätte glad vid att bo själv och vara själv.Vill ha någon vid min sida. Som kan följa mej och älska mej för den jag är. Just nu känner jag inte igen mej själv. Finns nårra få personer som får mej att skratta o le nu i denna sitsen. och de är jag super glad för. Framsteg börjar redan nu och de måste fortsätta så jag inte står o stampar på samma ställe, för de hade jag inte klarat av.

Nu måste dessa hemska tankar o funderingar lämna min lilla skalle..

 

Hoppas på att min framtid ser ljus ut allafall..

Tisdag19/10

sitter och lyssnar på :Why Do We Always Fight.. Kommer upp så många minnen till den, men inga bra :(! Men älskar låten :

Why can't only things be like they were Its not the same when I now look and speak to her I may be changed but so have she Its like we're prisoners and we just cant get free I see her eyes the same old eyes But then she breaks me down and makes our feelings die I got a life on my own I have to be on my own sometimes I have to stand on my own two feets and I know I treat her good But why do we always fight I cant look at you I cant be with you tonight And I know that this ain't right Because I love you so but I have to go alone Why can't only I for one just be Its not the same when I now look and speak to him I may be changed but so have he Its like we've locked us up and thrown away the key I see your smile the same old smile But then he takes me down and make our feelings die I got a life on my own I have to be on my own sometimes I have to stand on my own two feets cause I know I treat him good But why do we always fight I cant look at you I cant be with you tonight And I know that this ain't right Because I love you so but I have to go alone.




Gud försöker verkligen att inte tänka på de som hände igår, men de går fan inte.. Mår verkligen skiit, faaan älskade ju verkligen honom :`(! Fattar inte, vill inte fatta.. Allt känns så tomt, allt känns så fel :`(! Jobbigt som fan.. Men måste ta mej i kragen o gå vidare fast de är så otroligt svårt. FÅR PANIK:(!
Sitter just nu och kollar runt omkring mej i Nattas vardagsrum där nästan alla mina grejor jag äger ligger. Känns som en stor fet äcklig slibbig klump i hjärtat :(! Vill inte tro detta är sant, Önskar de var en dröm, så man kunde vakna upp ur den, men de är ingen dröm ..
HJÄLP! Alla säger att de kmr ordna sig och att jag kommer finna en! Och att mister man en så står de tusen åter. Men de kändes så helvetes rätt med honom, de sista jag ville var att mista honom. och de sa jag till honom också. Och han lovade mej att inte lämna min sida, han sa så fina saker som tex att jag var ljuset i hans liv osv.. Och de värmde och jag trodde på de.. Men förstår inte hur fan hans känslor för mej bara kan försvinna så PUFF till kompiskänslor :`(... Förstår inte!
Med gråten i halsen nu skriver jag detta, Gårdagen var de tårar som aldrig förr, såg ju ut som en uppblåst kossa i ansiktet .. lyckades kunna sova lite inatt allafall, och de är tur de..
Men jag vill må bra igen, jag vill känna lycka igen.. Jag känner bara ensamhet nu och känner mej sååå lurad :(! Kan ej ro för hur jag känner, men så är de:(!
Kände att jag behövde skriva av mej även idag så gjorde de också..



Skola imorrn, hoppas att jag kan koncentrera mej då.. För de är så mkt nu med söka egen bostad osv. Och tryggheten är inte stabil kan jag säga..
Gud jag vet verkligen inte vad jag ska skriva, finns så sjukt mkt tankar som snurrar i skallen och vill ut.. Men inte så lätt o rota o kunna skriva ner.. när de är såååå mkt...


Tack mina underbara vänner för ni finns för mej, Älskar er. Och tack familjen älskar er..! Hade aldrig klarat gå igenom detta själv.. Men hoppas på att snart vara på fötter igen!





MåndagKväll, INGEN ROLIGDAG!

Jaha denna dagen har varit otroligt himsk för mej, dagen började med gå upp till skolan. Hinner knappt ens komma in i datasalen fören jag får sms,kollar på telen då var de från älskling och de stod hejsan malin. jag fick en rysning i hela kroppen och gick ut ur klassrummet, började läsa smset, som gav mej ännu mer rysningar som slutade med att jag brast i gråt o sjönk till golvet :`(, jo nämligen Andreas dumpade mej på sms, han skrev ett långt sms, om att han hade känt ett tag att vi inte var som ett par utan mer som kompisar.......... Jag trodde inte mina ögon.. men jo de stod ordagrant om hur han ville ha de, klart o tydligt.Så ja kom min lärare o frågade hur de var med mej, de tog några minuter innan jag fick ur mej vad som hänt och hon hämtade min mentor som i sin tur kom o pratade med mej, hon tyckte jag skulle åka till en kompis och fixa så jag har nånstans att bo nu.. och jag åkte då till lina hon mötte mej med en stor kram i dörren o då sprutade tårarna som aldrig förr. hon började me gråta:(! sedan bjöd hon på kaffe och vi snackade lite vad som hade hänt o jag grät imellanåt.. Sedan kom jenny och plockade upp mej. lite senare dök natta upp som körde oss till Ballingslöv o hjälpte mej att packa mina grejor, så nu är de bbara sängen o en låda kvar där.. tack så jätte mkt för hjälpen min änglar.. Nu sitter jag himma hos natta i hennes säng och skriver av mej.. Har gråtit som aldrig förr hela dan.. Så jag ser ut som en jävla uppblåst kossa i ansiktet nu, svullen osv.. Men har lyckats lugna mej lite nu. Tack gumman för ja får bo hos dig o din dotter ett tag, betyder enormt. och tack alla mina vänner som stöttat o pratat med mej hela dagen och även tack mams o paps som också försökt lugna ner mej via telefonen idag.. Fan skulle aldrig klara detta utan min familj oh vänner. STORT TACK VERKLIGEN, ÄLSKAR ER!



Jag finner ej ord, detta gör så helvetes ont:(, men fått så många varma ord av vänner idag så jag har faktiskt fått skratta till lite då o då också. Men denna känslan jag har nu går ej att beskriva mer än att jag är otroligt krossad, samtidigt som alla andra säger att jag förtjänar mkt bättre osv.. Jag får försöka komma på andra tankar och gå vidare. kan inte göra mer åt de du valt. Nu har du valt.. Kanske var bäst så för oss båda också som även mams sa till mig...
Och nu ikväll har jag även sökt tre lägenheter här i byn. Och hoppas att jag får visning på någon av dom.






ÅTER IGEN ETT STORT TACK TILL FAMILJEN O VÄNNER SOM HJÄLPER MEJ IGENOM DETTA! NI ÄR GULDVÄRDA!

....

Dagens Sanning: Jenny Ullermo Är Bäst <3 (LILLA KORVUNGEN)


Lördag:)

Kvällen igår var super lyckad :) om man bortser från vissa :S, att man inte kan visa respekt o hänsyn.. Oh fråga mej ALDRIG mer om jag ska ut med på --------,, Jag HATAR sådant :@.. Aja skit i de nu.. Kvällen var underbar när vi firade Lina :D, fy fan vad roligt :), träffade även nårra ny folk o gamla vänner :)! Mkt skoj, ni som inte var där där missade ni bästa himma festen på länge alltså haha ;),, Tack till dom som kom :).. Även stort tack till Benjamin som hjälpte mej städa idag :D. mkt snällt :) .. Natta var halvdöd hela förmiddagen haha ;)!

Nu sitter jag hos Jenny :D, vi har varit i affären o handlat o sedan him till hennes lägenhet o käka tacos :D, helvete gott de va :D. Nu ligger jag i Jennys säng himma hos Ingela :), och jenny sitter vid sin dator, och jag lånar Josses :D. Lugn himmakväll idag med mina o jennys bästa vänner nämligen chipa o dipa;).
Mysit bebis Liam idag också :D, efter vi hade käkat hos jenny så somnade han i en stol så ja tog upp honom o lade honom hos mej på magen :Dså hans ansikte nuddade min hals :)! SÅÅÅÅÅ MYYYYYSIGT, ÅÅÅH VILL OCKSÅ EGEN BEBIS;)! Nu ligger han såååå sött i sin säng och sover :D.

Snart blir de nog skippa datorerna o ha filmkväll :D:D:D:D


Äntligen Fredag!

Jahopp d var man uppe med tuppen imorse nämligen vid sju.. Satte på kaffe och drog på mej arbetskläderna:P.. KOllade på JOhanna o älsklingen när dom sov:P. hihi-.- sedan gick jag bort till min praktikplats nämligen Ballingslövkök AB.. Där fick jag kolla när dom lastade bilarna :) rätt intressant. sedan var de frukost vid halv nio, och då satt man där bland dom äldre och lyssnade när dom trggade , några skratt kröp fram ;);)... HAHA..
Fick sedan sluta vid tio. Så jag kom him och hoppades på att väcka Johanna, men vet ni va :P? Hon var ju redan vaken;).. Så jag satte igång kaffe. Och precis druckit upp.. Så strax blir de att vi ska ge oss iväg :)! Mer kan jag tyvärr ej säga, för de finns en person som inte ska veta :P.. De är en HEMLIS SHHHHY!

HAHHAAHHAA sorry mitt textsnack idag,, flum och taggad AB!



Ha en bra fredag alla :) för de ska vi ha :D!

Wiiieho <3

HJÄLP MEJ!

Shiiiit sitter här och funderar på om jag ska bli mörkhårig igen elr om jag ska blondera mig mer :P!
Snälla HELP ME, säg vad ni tycker :)!


Brunett??


Blond??



Ska även när jag har pengar till de köpa hårförlängning :):):)!

TolfteOktober

Idag är de då Tisdag, shiit tiden går så snaaaabbt. Börjar dock känna mej lite krasslig :(, hoppas på att jag inte blir sjuk, de har jag inte tid med att bli :(! Så prega i mig fullt med kaffe o skit :P haha..
Idag har de varit skola till två typ. Kom him för nårra timmar sen. Älsklingen o Emil var himma en stund också innan dom drog o badade med Bengt & Elin (tror hon också var med). Och jag sitter här himma nu och tråkar o dricker mitt kaffe, och kollar på raise your voice!
Längtar till älsklingen kommer him igen :)!
Imorrn blir de skolan, karaktär hela förmiddagen sedan svenska, slutar kvart över ett :D, Kanske någon som vill träffas i nårra timmar då kanske :P?
På torsdag ska Johanna sova hos oss :D, ska bli trevligt :D. Och då blir de fixa de sista för Fredag :D.. Som kommer bli sjuuuukt skoj :D..


Älskar Min Underbara Pojkvän/Vänner/Familj <3


Helgen 8-10 Oktober

Har varit en super mysig o underbar helg :)! I fredags som ni vet var jag hos jenny hela dan o kvällen :), käkade tacos , mös bebis, snackade en massa och självklart Idol :D. Sen körde Maria him mej :) Tack så mkt gumman, verkligen snällt av dig :)! Träffade då älsklingen o emil ute på parkeringen :)!
Igår var de en skön himmadag med film och mys med älsklingen tills han skulle dra till klubben och vara fyllechaffis :P.. Han kom him imorse nån gång när jag låg o sov :P!
Idag söndag har de varit ännu en mysig dag :), Svärfar kom hit med nybakta frallor och toscakaka (stavning) super gott verkligen :) och varit filmtittande även idag, för nårra timmar sen drog älsklingen till garaget och nu sitter jag här o kollar på gossip girl, och har kladdkakan i ugnen som jag faktiskt ska kolla till nu :P.. sedan när älsklingen kommer him blir de middag o sen kladdig kladdkaka :D mums :D:D:D:D!
Nu klockan åtta ska jag såklart kolla på ensam mamma söker :D.. Sen imorrn blir de skolan :P, Börjar kvart i elva, slutar två. Men då ska jag på möte med alla ambassadörer på skolan :).

Älskar min underbara sambo (min lilla söta retsticka) <3

ÅttondeOktober Fredag

Idag vaknade man runt åtta då älsklingen åkte till jobbet han sa hejdå osv :). Sedan somnade jag om till halv nio,då fort jag upp ur sängen för att göra vid mej. Skulle ju vara på Ballingslöv AB vid nio. Så gick himifrån och dit,det tog ca tre minuter :), Kom till receptionen och pratade med en kvinna där som ringde up han som jag skulle träffa. Då följde hon med mej ner till källaren o berättade hur jag skulle gå för att komma till bryggan där han hade sitt kontor, de gick rätt bra hittade allafall, men fy fan vikken dryg väg de va haha..
Alla fall kom dit o han presenterade mej för två andra där som jag eventuelt ska åka med när jag ska praktisera där på Fredagar tills sommaren. Så vi skrev på några papper osv. Sedan var de him igen. De tog inte ens tjugo min där inne, men de gick bra alla fall :)!

När jag väl kom him så gick jag ut med vovven o åt frukost sedan slomrade ja till i soffan tills ca halv två. Klockan två körde Emil mej till Jenny :). Så nu sitter jag himma hos Jenny och kollar på idol med henne :)! Har även ätit tacos med henne,natta,benji (nattas pojkvän) och lillan :).. Sedan har de varit endel mys med lilla bebis Liam :D, Helt kär i den lilla söta bebisen :D:D:D! Och nu väntar jag på att min kära pojkvän ska höra av sig till mej så jag vet om dom hämtar mej här elr ej. Klockan börjar ju trotsallt bli rätt möd..

Aja hoppas alla andra haft en bra Fredag och en fortsatt bra kväll :)!





Älskade Jenny <3



Söta underbara bebis Liam <3


Natta pudding Ab <3


Gammal bild på Jenny&Mej<3


EVIIIIG VÄNSKAP !


ÄLSKAR MIN UNDERBARA ANDREAS & MINA UNDERBARA VÄNNER & FAMILJ <3


Lördag Andraoktober

Japps, de stämmer idag är de Lördag :D .. Vaknade runt halv elva, Gick upp med vovvsen, Och startade kaffe :D.. Så nu sitter jag här o dricker kaffe o snackar med älskade Elin på Fejjan :D, alltid lika trevligt :)!
Och jävligt taggad för ikväll är jag också :D Wiieho:D..!
Då ska nämligen Elin,stoffe,Älskling och Emil Ut o härja haha, nej men de blir fylle :D.. Super skoj ska de bli :) elr vad säger du stumpan?
Så om någon timme elr två blir de hoppa in i duschen o göra vid mej osv :)!
Börja dricka lite gott :)! Men kanske ska få i mig lite mat innan, ehm ja jag får nog fixa de haha..

aja hoppas ni alla andra får en underbar Lördag :)!




Fick bli en bild på bästaste Elin :)<3

Ah..

Vikken dryg Fredag de har varit idag, LÅÅÅNG TRÅKIG!!! Varit himma hela dagen och hela kvällen själv med vovvsen.. Nu tkr jag att älsklingen kan komma him.. Saknar i sönder honom, har inte träffat honom sen imorse innan han stack till jobbet! Han är verkligen mitt allt, mitt liv.. Utan honom är jag ingenting..

Älskar honom av hela mitt hjärta. Det är du o Jag älskling <3!












DU GÖR MIG HEL ÄLSKLING<3! DU ÄR LJUSET I MITT LIV!

JAG ÄLSKAR DIG

FörstaOktoberTvåtusenTio

Idag är de Fredag :). Ännu en dag ledig :). Underbart :D:D:D:D! När jag vaknade var de direkt in i duschen sen var de gå ut med vovvsen, och käka frukost :P.. Nu är klockan halv tre ca.. Och jag har käkat lite fil :P.. Sitter även o snackar med min Fina vän Ramona, Som jag saknar nått så sjukt mkt. Vi har bestämt att så snart som möjligt så ska ja komma o hälsa på henne o hennes son o pietro i Osby :D.. bara längtar :)! Har varit med om mkt hon o jag tsm. Fan vad vi har hittat på skit också hahahaha.. Men glad att vi har kontakt igen :D! Saknat dig otroligt gumman min, du är underbar, ÄLSKAR DIG <3!
Ska se om jag hittar en bild på sötenöten också:).


Hittade denna bilden som jag tog på de fina paret:) hihihi






Jahopp, Vad ska man hitta på idag då? Älsklingen jobbar till ca fyra, Skulle mer än gärna bara ha en myskväll med honom ikväll.. bara typ laga god mat o kolla o mysa till en bra film osv :) Skulle varit så härligt :). Elr så får man väl se om vi ska hitta på annat, ingen aning om han bestämt nått hihi :P.. Men de kvittar mej vad vi gör. bara jag får vara med min ängel så är jag nöjd :)!


Imorrn (Lördag) Blir de dricka med Elin,Älskling och Stoffe. Det ska bli sjukt skoj hoppas jag :)! Har alltid skoj när man är med dom allafall :P haha.. Speciellt jag o elin, flum Ab ;)ahahaha Älskar den lilla tösen, Glad att vi hittat tillbaka till vår fina vänskap :).




Elin snuttis :)<3