Dagen innan nyår ;)

Japps de stämmer ;) idag är det dagen innan nyår :D. Sitter hos lina (ovanligt va):P?! Vi sitter och chillar och bara taggar inför morgondagen då det smäller :D wiiieho :D.. HOppas ni alla andra också får en underbart härlig NyÅr :D


Gott Nytt År <3<3






Love /

Gullebullen

Tisdagen den 28/12-10

Ja sista veckan år 2010 nu då :) helt sjukt vad tiden går!

Idag har vi bara tagit de förjävla lugnt, Mått bajs, ont i halsen,hostar,ont i magen, och världens skallabank :(! Så de har varit rätt skönt faktiskt. Jenny o söta Liam kom en runda till Lina innan också :) mkt trevligt :) drack kaffe o snackade en massa :) oh kelade bebis :D. Och sedan var de lite datanörding :P.. Och så blev film hela kvällen för min o linas del :) Massa skräck och såklart STEP UP 3 :D Wiiiiiiiiiiiiie Love them movies :)! Mums :) haha

Nu har lina lagt sig så fint brevid mej o ska sova :P.. Ja tänkte göra desamma :P!
Imorrn åker jag in till staden en sväng ;), nån som vill ses? you have my number i think ;)?


Aja, Får säga grattis till min mamma också som fyllde år idag (28/12) för att vara exakt så är de faktiskt den 29 nu :P.. 01.37 ;)..

Natti på er :)




*Love


Gullebullen *

LillJulAfton 23 December

Japps de är helt rätt, LillJulAfton idag :). Och den har spenderats med Lina hela dagen :). Vi har nördat oss på datan duschat ( icke tillsammans) käkat osv :P.. sen nu ikväll var vi uppe en tre timmars runda hos Chrille :). Där han,Kim och Andre va o drack öl och spelade HÖG musik :P! Så de var super trevligt faktiskt :), Kim och Chrille verkade allafall ha svin kul ;) dom dansade o sjöng otroligt mkt :P.. Tror nog dom kmr va hesa imorrn ;););)! Då får man mobba dom lide sen ;)! Och nu sitter vi hos lina igen då ja, jag dricker EN öl :D och gott va de :)! Och hon kollar på film ;) en blondinfilm med hilary duff ;) hon e grym :D.. Och filmen är otroligt bra :D haha..
Aja JULAFTON IMORGON! Shiiiiiiit man hinner icke med för fasen :O! Imorrn blir de ta bussen till Mams LÄSKIGT nu i detta vädret ju :O. Vissa busschaffisar kör ju som idioter fast de är svin halt ute ( sist ja o lina åkte buss så åkte den ju in i rundellen :O) Så ja hoppas resan till Mams går bra, Sedan ska vi ju vidare till min systers sambos föräldrar :), kmr nog bli rätt trevligt:), Fast ja bara träffat dom typ EN gång haha...

Aja nu ska ja sluda pladra ;)!


Hoppas alla där ute i vinterkylan får världens bästa Jul :D



Puss / Gullebullen ;)

22 December :)

Igår stack jag o lina till stan och mötte upp Johanna,Erika,deras mamma och lillebror. sedan gick vi till Lillatorg för där skulle nämligen Jay,Minnah,Sassa Spela :D.. Det var sjukt bra :D. rös i hela kroppen när Jay sjöng :D,, såååååå sjukt bra :D.. Men önskade att han spelade Like a prayer :(..
idag har jag sovit rätt länge till elva :P.. Då va de upp o ta morgon ciggen och sånt, sedan efter nån timme elr så så stack vi him till lina :)! Och nu sitter jag här o precis ätit, mätt som fan haha, Snart blir de duschen och så :)! för ikväll ska vi nämligen ut o härja på Biljard :D wiiie :D vad skoj :D



fick bli denna bilden haha

Fjärde advent :)

Ja då är de Söndag igen ;)! En hel helg hos mams har varit toppen bra :)! Vi har haft vårt julmys :D.. igår va ju storasyster här också :) vi bakade o hade trevligt :). Så kom även Jimmy en runda innan dom skulle åka him till deras hundra;)! Och då blev de lide te och sånt med mams och lillasyster :). Om någon timme ska jag åka him till mitt :). Tror jag även går inom affären och handlar lide gott ;).. Mums :)! Och så lämna grejorna himma o sedan gå him till lina o hämta lide grejor och tragga sen him o glo film o bara ha lonely time med mej själv :), det är så himla skönt ibland alltså :)! Imorrn blir de skolan :P.. Ska bli skoj , fast utan Marie :`(, Hon åker till sin syster. Så jag blir själv tjej bland killarna imorrn och på avslutningen men vad fan gör de :P.. Dom är inte friskare än mej heller :P.. hehe.. Aja .. Hoppas ni också haft en kanon helg :)!





Mina målade tomtar :)




:D:D


Lussebullar & Peppakagor :D


Puss






18 December

Ja då är de Lördag kväll nu :). dagarna går sååå fort alltså. Varit hos mamma o frida sen i Torsdags :), I går målade vi tomtar i porslin :) Var skit skoj :) satt i hela 3 timmar, vadå fick ont i ryggen sen :( men de var de fan värt ;). Idag var Carolina också här :) då hade vi julbakning :) Mkt skoj ;) vi bakade Lussebullar och peppakagor :D.. Varit en skön helg :)! Hoppas på en skön kväll nu med, sjukt trött men vad fasen gör de :P.. Sitter och snackar med en av mina änglar nu :) Och sen imorrn åker jag him :P.. då ska ja först till min ängel Lina och hämta lide grejor jag har där :P.. sen blir de himåt :P.. Har lide att stå i liksom ;)..
Och snart är de julafton shiiit tiden går bara fortare och fortare ;)! På Tisdag får vi JulLov hur underbart som helst :D...



Puss

16 December :)

Idag är de den 16 December jupp :). Och jag är förskyld och as ont i magen :(, Hoppas de går över. Allafall så åker jag till min älskade mams idag och stannar till Söndag :D.. Ska bli så himla skööööönt :D. Min Mams är fan ta mej bäst ;) haha..
Så i helgen blir de nog mkt skratt och mkt mkt julpyssel :D så himla mysigt :D... Wiiiie :D
Om jag kan så uppdaterar jag bloggen i helgen :D

Älskar diig mams och Min älskade lillasyster :D


Älskade Lilla Mams <3



Älskade Lillasis <3

Tisdag 14 December

Ja nu har de gått ännu ett tag sen jag skrev.. Har nämligen inget internet himma så får skriva när man är hos vännerna hehe.. Idag vaknade ja runt sju halv åtta o gick upp o snackade med lina :P.. Sen drog vi till byn o jag tog bussen till min skola och hon bussen till broby för att gadda sig :)..Hade sjukt skoj i skolan jag o marie kom änltligen på en idee om vad vi ska ha som projektarbete :D..
sedan har jag varit med lina hela dagen och johanna :P.. Haft skoj som vanligt druckit kaffe o traggat.. Har även fått tillbaka kontakten med en jag har saknat nått så sjukt mkt :D.. Så är glad vi har kontakt igen :D!
Ska sova hos Lina inatt med :D. Nice:D.. Sedan imorrn blir de skolan då vi har transport hela förmiddagen :D, då ska jag även ringa praktik:)! Hoppas jag får nån :D.. sedan får man se om vim som kan hjälpa mej att skriva cv så jag kan börja söka jobb vid sidan av skolan o på helger osv :)! Behöver verkligen de alltså!

Helgen har också varit bra :D tack för dom som har medverkat :D:D!

Nu blir de snart en film hoppas jag på :) och chokladpudding med lina :D<3


TÄNKER PÅ DEJ, SAKNAR DIG <3!

Dom BÄSTA..

Mina Bästaste Änglar <3

















NI ÄR SÅÅÅÅÅ UNDERBARA, TACK FÖR NI FINNS MINA SÖTNOSAR. ÄLSKAR EEEEER <3<3<3<3<3<3