gott


Längtar ivrigt efter mina jeans o min jacka från bonprix... Hoppas dom kmr snart :D



Usch vikka himska drömmar ja haft inatt, piiiiii usch alltså.. jaja jag är uppe o klockan är tjugo över åtta.. mår inte hundra, magsmärtor som gör helvetes ont :(

Jaaao :)

Då har jag beställt hårförlängning nu :D, HÄRLIGT :). Så får den förhoppningsvis på Måndag elr Tisdag :). Och då ska snälla Natta o jag bestämma en dag och tid hon kan sätta i de i mitt hår :). Hon är så himla go för att hon vill hjälpa mej med de :). Du är underbar gumman :). Väntar även på min jacka o mina jeans jag beställt från bonprix ;)... Imorrn blir de försöka hitta en praktikplats och även tvätta.. MÅSTE verkligen de haha.. sedan blir de förfest hos lina, sen ut med flikkorna på Biljard ;)... Gott Gott :)


Gumman, jag finns här ALLTID för dej, oavsett vad det är.. Så som du mår nu är inte kul att se dej, de skär i mitt hjärta när du mår så dåligt :(.. Du är och kmr alltid till att vara min bästa vän. Älskar dig av hela mitt hjärta snäckan min <3

FiilmKväll

Jao då blir de filmkväll med Lina,Jennie och Maria ikväll :). Kmr nog bli trevligt hoppas jag :D. Så får se om Maria vill köra in till stan så vi kan hyra film denna gången :P så trött på dessa vi har :Phaha... Sett dom nårra gånger nu ;) haha.. Och så vill vi ju såklart feta oss också ;)haha :D Gott
Vill ni komma hör av er till mej ;)..

Imorrn Blir de tvätta o parrrrty :D, Fast ja är lide kass :(!

Puss

Tankar...

Ja de är såååå härligt att bo ensam.. Men inte alltid, i allafall inte när man är ensam och fullt med tankar snurrar i skallen.. Fast ja är ju i o för sig inte ofta själv, men de är skönt ibland..

Ni vet den dära pirrande härliga känslan man får när man tycker om nån?
Gud vad jag saknar den, men tyvärr har de mest vatt idioter ja kännt så för.
Men nu är jag redo för kärleken och vill verkligen finna "han" som är den jag leter efter och behandlar mej väl.Saknar att bli älskad och saknar att få känna sig trygg i någons famn och att man vet att han verkligen finns där vad de än är.. Jag vill finns kärleken helt enkelt...


Jag saknar min familj nått så otroligt,den kontakten jag en gång hade med vissa inom familjen känns som den börjar flyta bort vikket inte alls känns kul :(..
Jag saknar er så otroligt mkt så anar inte faktiskt!!


Jag är så jävla glad att jag har så himla undebara vänner som jag har, jag hade aldrig suttit här idag om jag inte haft dom vid min sida, min allra bästa vänner Lina,Jenny,Natta.. Det är ni som lyser upp dagen för mej :). Ni är guldvärda ska ni veta. Jag Älskar Er. Ni finns alltid där när de känns som allt är skit och allt bara går åt helvete.. Ni är ÄKTA vänner kan jag allt säga, och jag är överlycklig att jag har er i mitt liv, och att ni valt att vara mina vänner. Kommer alltid stå vid er sida.. Och kommer alltid finnas för er om ni är ledsna elr vad de än är. Vi har även så otroligt många minnen tillsammans där vi alla har skrattat oh skrattat tills vi börjat böla ;).. haha.. alltså ni ska bara veta att NI ÄR BÄST :) och att Malin Älskar ER <3!








Puss

Torsdag 6/1-11

Igår var jag o lina himma hos henne o degade lide :P! Sen gick vi till B och fixade lide grejor och gick sedan vidare ner till Nathalie :D , där hon ,jenny, josse o josses kompis och barnen va :)! Där traggade vi en massa o hade trevligt :) och åt familjepizza :), sviiiin gott va de :)! var egentligen meningen vi skulle ha filmkväll med töserna men Nathalie var tvungen och åka iväg, så vi fick ta de en annan gång. Så ja o lina drog him till henne igen och vi båda blev dricknasugna så Thomas kom hit och då åkte vi till Albin i Immeln och drack och sedan åkte vi (jag,lina,Thomas,martin och albin) in till stan där vi drog till biljard :P.. var rätt skoj :P! var där en elr två timmar och sen åkte vi him till mej och drack vidare då kom även Hugo,Johan,Anders,LillIpsa,Kenta,Freddie o hans två vänner, Alle och Andre :)! Var mkt trevligt :)! Fast sen blev de som de blev, Idag är jag HEES. Men vad fan inte så himla konstigt om man tänker efter haha!
Så idag har jag o johan bara tagit de lugnt busat lide med gnällisen Turbo ;) och sedan drog ja till lina :)! Och nu har vi nyss kollat på dumpad på kanal 6, rätt bra film faktiskt :)! Nu är även linas lillebror här också :P.. Trevligt Trevligt.. :P.. Nej nu pallar ja ej skriva mer :P:! Ska sova här inatt :), sedan imorrn kommer Johanna hit till LIna och då ska vi dricka kaffe och tragga skit :D!






*Love*