Nice

ÖÖÖÖÖÖöö vadå nice, Jag SKA beställa denna efter sommaren :), Elr om jag får jobb så beställer jag den innan :)! Leoparden ska jag ha då :D

Skiter i om alla har såna, måste också :)!



Fredag 27/5-11

Igår var de full rulle med flyttning, vi lyckades flytta allt från våra gamla lägenheter till den nya :), och nu är vi färdiga i lärgenheten också :), typ :P! Fy fan vad underbart :P! Nu är man broby bo :) haha!
Ikväll ska vi till vinslöv och grilla :) ska bli nice :)!
Imorrn blir de börja städningen i den gamla lägenheten och så kommer Ante och Thomas hit :D!
På söndag blir de forts på städa lägenheten om jag inte hinner allt imorrn :P!
Åter till en Måndag blir de skolan ;), mentorstid och svenska sen slutar vi :)!
HÄRLIGT:)!


Snart är de SOMMAR :D!
Men just nu är de skit väder :(, Tråk:(!






Peace N Love

Måndag!

Jao inatt var ett helvete, kunde verkligen inte sova, fick fan damp, hörde massa ljud från linas kök o ljud från fönstret osv. Men till slut nån gång imorse somnade man en stund, det va skönt, men fan vikka sjuka drömmar haha... Helgen har annars varit kanon bra, allt tjafs om jordens undergång var ju bara lide väl kanske. Och han som påstod att jorden skulle gå under i tv han är ju försvunnen nu! Han hade fel! Fruktansvärt fel, så han vågar väl inte visa sig nu, Gubbsjukan kanske haha?!

Aja igår var de åskväder :(! Usch hatar verkligen åska :(!
Lördes var väl sådär, hade skit skoj med Lina,Emelie,Kennie.Thimmie och Jesper :)!
Sedan lämnade dom av mej i stoby på klubben, ångrar faktiskt lide att jag åkte dit, men orkar inte gå in på anledning. Fast en positiv sak är att jag träffade endel härliga människor :)!

Senare idag blir de gå him och fortsätta packa ;), Vi flyttar ju nu i veckan :) SKETA kul :D, det ända tråkiga är när man ska flytta allt och städa röven av sig. Men de går nog skit bra :)!
Ska också ringa jobb idag, dom jobb jag sökt har jag inte fått reda på ännu om jag fått! Men håller tummarna, ska till o med söka timvikarie på omsorgen nu, fast jag inte har utbildningen, men hoppas man kan få nått ändå, kommer klättra på väggarna snart om jag inte får göra nått i sommar :(!




Aja Hoppas ni har en bra Måndag :D!







Peace N Love

Fredag

Jao idag vaknade jag av en massa sms av Lina :P.. Jag hade ju sovmorgon men gick upp vid elva så :P.. skitsamma har allafall sovit ut :), men vatt uppe hundra gånger inatt o druckit tkr jag haha!
Idag blir de snart möta lina vid bussen o sedan gå och hämta öl, sen him till Lina igen och duscha o göra vid sig lide :P! Käka osv. Sedan blir de förfest och lide senare ikväll blir de Biljard :D Wiieho :)! Ser framemot ikväll alltså :)!
Imorrn blir de Tyringe och kolla på smens ;)! Ska bli nice :)! Ja om nu inte världen ska gå under hahhaahah xD!

Hoppas ni andra får en super nice Fredag :D!
Peace N Love

Är i skolan

Sitter i skolan och har precis kollat in lide stylade lastbilar med marie :) FYYYY vad jag rös i hela kroppen när vi kom till denna heting ;)



GRRRRRR!



Mer av dagen i skolan är då svenska och samhälle ;), Kanske blir klar med samhällen idag ;) vad vet jag =)! Då är den kursen avslutad :)!
Senare idag har jag ingen aning vad som händer, men det återstår att se :)!
Inget vidare bra väder idag heller :(!







Peace N Love / Gullebullen