Tisdag 22/2-11

Jahopp, idag väckte lina mej halv tio ;), Så blev de upp dirre och gå till klockaren och lämna våra uppsägningspapper :), För vi har nämligen fått lägenhet i Broby , sjukt fin, och då blir vi broby bo då snart ja ;)! haha!
Sedan bar de him till Lina igen och duscha o käka frulle.. Mkt gott.. Gick sedan ner till älsklingen, som vaknade när vi kom hehe lilla plutten då ;).. hihihi.. rätt så nyvaken o viste inte vad som föregick ;)! Allafall så tog vi en cigg och drog sedan vidare ner till kackas naglar ;), där annica fixade Linas fiiina ROSA naglar ;), mkt mkt snygga blev dom allt :)! Så satt vi o traggade o drack kaffe:)! Plutten kom också dit såklart, fotade naglarna :) så nu ligger dom också uppe på fb ;)! Innan jag o plutten drog därifrån så passade jag på att boka en tid för mej själv också :) så på fredag tidig morgon så blir de jag som sitter i den stolen och får mina naglar fina ;), Annica är sjukt duktig :)!
Nu sitter jag himma hos Älski och dricker lide cola och så :)! Snart blir de gå him och ge kola lide mad ;), och så kommer Jenny och Jennie him till mej på kaffe o tragg :) ska bli trevligt :). Får även min mobil då :) mkt mkt mkt nice :)! Nej nu orkar jag icke skriva mer ;)!







Puss/ Gullebullen

skål...

idag är det fredag och då säger jag SKÅL :D..... idag dricker jag himma hos min söta älskling :). Härligt Härligt :). Me like :)... Sedan imorrn blir de mer fest för då ska nämligen med min smurfan till rinkaby på fest :) kommer bli super skoj :):). På söndag blir de döööö hela dagen haha...
Saknar min mams :(
annars är allt underbart <3<3<3<3<3<3

Fredag 11/2-11

Jao de stämmer idag är de äntligen Fredag :). Idag har jag tvättat o varit duktig:P.. Under tiden satt Jennie och Jenny uppe hos mej och drack kaffe o kelade bebis.. Sedan drog jag till affären och mötte upp lina :P, handlade tacos :) och sedan vidare till Linda och hämtade öl :) GOTT.. Så nu har vi käkat gott va de :). Maria var också här :) men hon kommer snart igen :) wiiie :). Duschat har jag också gjort :) fy fasen vad himmelskt gott de va ;) hahahahaha.. Nu sitter jag här och funderar på att knäcka en smirnoff ;) hehe.. För ikväll ska vi nämligen till Bromölla och festa :) SOFTISCH :D. Ska bli super trevligt :). Och min älskade sötnos kör oss både dit och him :) . så goer är han :).
Nej nu ska ja snart sminka mej osv, och snart kmr maria och jenny :).







Puss/ Gullebullen

Söndag 6/2-11

Söndag idag då ja, veckorna bara springer iväg :O, helt sjukt :O! Aja har varit en bra helg. Mår bättre nu än jag gjorde i Torsdes osv :). UNDERBART :). I fredes var Natta så himla goer och satte i min hårförlängning tack ännu en gång sötnos :). Nöjd :), men kanske ska sätta i resten också? elr vad säger du hehe?
Efter vi satt i de, så stack vi him o gjorde vid oss och hämtade även mitt paket från bonprix :D, som ja längtat efter de alltså ;). och gav även sötnosen där himma mad så han klarade sig,Efter de så drog vi till lina och förfestade lide, och sedan vidare ner till min älskade :)! Vart en mkt lyckad fest :) sjukt skoj och full blev jag ;:P hahaha.. Kom mer folk än väntat haha.. Igår var jag helt död låg o mös framför tvn med pälsklingen.. sedan drog han på fest hos linda och jag drog då him för kolla kola och lide sånt.. och så började Linda tjata som fan om att ja skulle komma dit en runda :P.. Så gav med mej och kom dit, med gissa vad?..... Helt rätt,,, MONSTER :D.
Men när den va slud så blev jag så jädra sugen på öl :P.. så blev dricka igår med :P..
tack för en trevlig helg alla :)!

Ikväll blir de filmmys med min pälskling nr 2 ;);) <3<3



Puss/ Gullebullen