Måndag 29/11-10

Idag har jag o tommy o marie från skolan varit på minimässa i Bromölla, var faktiskt rätt skoj, många skratt haha.. Och studievägledaren Nils och Tommy måste tyckt de var kul o läsa på min monster haha.. båda bara läste och flummade haha.. Aja skitsamma.. super skoj var de allafall :P!
Sedan körde läraren Peter o Nils him mej till knislinge :), snällt :).. Och körde Marie till Broby :P... Efter en stund fick ja besök av Lillan,Natta och kent, var mkt trevligt :), Lillan tog på sig mina fina mysiga stövlar helvete vad vi garvade såg för jävla roligt ut :), såg ju ut som dunder byxor på lilla henne :P.. Hon e för go :P.. Sedan när dom drog så stack jag till jenny, Men hon var ej himma, så vi mötes vid affären o köpte lite grejor, så vi kunde göra pizza :P.. Den blev rätt go faktiskt :)! Nu sitter jag här med mitt kaffe :) Gott :D.. Snart blir de gå him och kolla film och försöka somna tidigt :)! Imorrn är de nämligen Tema dag i skolan då vi är i grupper :D, vi ska ha dddd,polis och något mer som vi ska lyssna på:P.. Sedan får man se vad resten av dagen imorrn har att erbjuda :P!

Helgen har även vart nice :), Jag o Natta var i skurup o drack lide med trevligt folk :D.. Tack för en super kulig helg :).. Haha Jag är klump, halkade vid macken när vi skulle köpa cigg ;),,, måste sett för jävla skoj ut  hahahaha..


...

Ja det finns något jag måste bli bättre på, ja just de måste bli bättre på att uppdatera min blogg..

Det finns så mkt tankar i mitt hoe just nu.. Har inte riktigt släppt allt som är omkring mej..
Mitt mående går upp och ner, illamående av vissa tankar som kommer upp, orolighet.. och massa annat.
Saknar värme, och få känna mig älskad.. trött på denna eviga ensamhet :(.. Att man hela tin ska bli sårad orkar jag inte mer.. förstår inte hur folk kan leka med ens känslor.. jag gör verkligen inte de..
Men men...

Jag är jag, take it or leave it så är de bara...



Men jag är otroligt glad att jag har mina underbara änglar <3 Utan er skulle jag inte orka mer..

Att man kan trycka ner mej det är bara för jävla dålig stil, alla vet nog vim de är jag menar, men att du ljugit så mkt , de är de som sårar, träffade nårra igår som konstaterade att du ljugit.. och dem tror jag på, för dom är otroligt ärliga mot mej och alltid varit..
HAHA bytat nr, IN MY AS hahaha.. så jävla patetisk är du, förstår inte hur du kan leva med dej själv.. Men visst de är ditt val att leva i en stor lögn. men en liten lögn kan leda till enormt stora, men skitsamma, jag bryr mej inte längre.. och jag kan hitta en mkt bättre än dej..
Och om ni undrar så skriver jag bara av mej nu, och det känns så jävla bra!



ÄLSKAR MINA ÄNGLAR <3




Får inte glömma, MÅSTE JU SKRIVA GRATTIS TILL VÄRLDENS UNDERBARASTE CASSANDRA SOM FYLLER 2 ÅR IDAG <3<3! Tänka sig att du växer så fort och tiden bara rinner iväg, Älskar dig snuttan!



så kan de va


Finns så många tankar som snurrar.. Och funderingar om framtiden ochsåvidare.. Det är lite läskigt
om hur man har de nu när man bor HELT själv.. Får för sig grejor ochsåvidare.. Men vist de är super skönt att veta att jag har något eget som bara är mitt och att de är MIN bostad och att de är mina villkor och regler som gäller. Så jävla skönt.. Visst de är otroligt ensamt, men de behöver jag just nu rätt mkt med min lonelytime, för tänka igenom saker och ting.. behöver ej nämnas här.. och sedan är de rätt mkt plugg i skolan just nu också.. och även på lördag blir de ju öppet hus på min skola nämligen FRAMTIDSGYMNASIET I KRISTIANSTAD, ser gärna att om nån är intresserad av att gå bygg,industri,fordon,maskin elr nått sådant, så är vår skola något för dig :)! Vi har bra lärare och bra gemenskap med lärarna.. Man får den hjälp man behöver, och poängen för komma in är inte så jätte höga. Väldigt bra skola, som jag stor trivs på :). Detta skriver jag nu i bloggen just för att jag är ambassadör på min skola :)! Och vi får lägga ut lite reklam och info om vår skola! Kanske just träffar DIIG ;)!
Och nu har jag pluggat lite grann och det gick faktiskt förvånsvärt bra :D..
Och lilla lina har lagat mat :D Så nu blir de käka sig mätt :D Gott sen blir de en runda upp till mej innan vi drar till stan, måste lämna lite grejor osv :P.. För sedan blir de nämligen att kolla bio jag o min underbara vän lina snuttisen ;) nämligen SAW i 3D, Vi kmr kissa ner oss haha.. nej men hoppas på de blir svinit skoj :P.. Alltid skoj o se skräck på bio hahahahahhaha... Hoppas vi är torra i byxan när vi går ut därifrån ;);) HAHAHAHA!
Nej nu ska jag äta :D..
Puss

9/11-10

Idag är de då Tisdag.. Hänt endel sen jag skrev sist :P.. lite svårt att skriva när man ej har internet.. Men flytten gick bra, ett stort tack till Jenny,Tessan,Mange,Farmor&farfar för all hjälp och grejor :D. Sjukt underbara är ni :D.. Love you all :D.. idag var de faktiskt en jävla flum dag i skolan med marie,carro och vicki :D. sedan mötte ja lina o då åkte vi till broby till tatueraren Dennis för lina beställde tid för göra vid sin fot :D.. Hon är sjukligt nervös nu stackaren hahaha... sedan har vi ätit tacos :D och nu sitter vi o degar framför DH :D.. Sedan blir de skräck :D.. kanske stannar över natten elr så går jag him :P..