Söndag!

Söndag menas med sista dagen på looovet :P haha.. De har la gått fort detta looov hehe! Men om fyra veckor igen ca så är de påskloov :P.. Sjukt vad tiden går :P.. Imorrn är de Ny vecka,Ny månad, nya Möjligheter :D.. ska bli nice :D.. Skola imorrn med från tio till halv ett, kort o bra dag ;) En bra första dag så här efter lovet hihi :P! Helgen har varit rätt bra fast min älskling åkte him från mej i fredags efter nårra dar här, varit mkt mysigt o ha han här. Men saknar han var minut han inte är hos mig. Du har verkligen fångat mitt hjärta Robin! Får hoppas jag får träffa honom i veckan :D. I Fredes så var de inflyttningsfest hos Tina :D mycket trevligt. sedan blev de vidare till snapphanekrogen :D. Sjukt mkt fooooolk haha xD! Sen igår var de filmkväll med den bästa nämligen Lina :D. Och idag har man varit på kalas hos Älskade Tessan :D, Trevlans var de verkligen :D. Grattis :D.. Hoppas du hade en trevlig dag idag Tessan :D!


Mitt i veckan

Shiit tiden springer iväg från en för fan haha, redan Onsdag :P!
Aja idag vaknade jag rätt tidigt vid tio elva fast låg kvar i sängen till min sötnos vaknade :), Mysigt värre :)
Sedan fick man gå upp sätta på lite kaffe, snacka med paps och Bina :). Sedan åkte Bina him och paps till jobbet! Så slog jag mej ner i soffan och kollade på Ghost Wispere :) LOve it :). Så var lite mys i soffan med min bästa :)! Och nue sitter vi här och nördar oss lite på en varsin data haha :P! Ska även kolla vad vi kan käka idag :P! Sen lite senare ska vi såklart gå upp till Tina och kolla hennes nya lya :)! Ska bli trevlans :)!
Sen imorrn får man handla, städa lite och fixa o dona. Så åker min älskling him imorrn med :(! Vet dock inte när jag får träffa honom igen ;P! För på Fredag blir de nämligen taco o drickakväll uppe hos Tina med vännerna :)! Fast då ska älsklingen till Månsson o dricka där.. Sen på lördag ska man tvätta, usch, men måste göras :)! haha
Sen på Söndag blir de kalas hos puddingen Tessan :D, Trevligt Trevligt :), så resten av veckan är fullbokad haha.. Sen börjar skolan igen på Måndag, ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka..

Aja nue ska jag kolla upp vi kan käka idag :P..
Hoppas ni får en underbar Onsdag :)




Du är mitt allt <3

Tisdag :)

Ja idag gick man upp tidigt redan vid halv tio :P Och de är duktigt av mej haha.. Men va la tvungen hehe,, Hade lovat att passa min söta kusin Wilma från kvart i elva till tolv tiden :)! Var väldigt roligt :P. Vi kollade på svampbob fyrkant , de du ;) hihi.. Sen så kom jag him drack kaffe med jennie :) Trevlans :). Och så stack hon sedan vidare! Och nue har jag precis kollat på Raise Your Voice , alltså den filmen tar en verkligen i hjärtat, man blir så enormt rörd av den, så fin den är:)! Så nu sitter jag här och precis startat en kanna kaffe ;).. och väntar på att min söta älskling ska komma hit :) , Mys på de :D.. Hoppas alla ni andra haft en bra Tisdag :D.


Jag & Älskade Kusin :)

Första dagen på lovet =)

Måndag idag då :P.. Somnade väldigt sent inatt :(, Svårt att sova nu när jag inte har baby vid min sida..
Känns skumt men så är de alla fall. Idag har jag bara sovit,kollat tv lite :P.. Sen kom Jennie o Jenny med mat haha så dom lagade mat o bjöd på haha xD.. Sen kom även Lina :)!
Väldigt trevligt hihi :P.. Snart ska vi starta en skräck film som heter paranormal Activity och den är äckligt rälig usch haha, Har sett den en gång innan med Lina fast utan text, lovar kunde knappt sova på flera nätter var skiit rädd haha xD.. Men denna gången ska vi se den med text ;).. Så får hoppas att man kan sova inatt bara haha..

Och allt är så tomt utan min älskling, Du har mitt hjärta baby! Du är mitt allt! Vill aldrig mista dej! Allt känns så perfekt.. Saknar dig var minut.. Du åkte him från mig igår efter en underbar helg här hos mej. Och saknar dig redan så de gör ont i mig alltså!Robin du är min solstråle, Tycker om dej av hela mitt hjärta!
sitter nu här med mitt älskade kaffe haha :). Och ska ta mej en cigg :)!

Sen imorn blir de upp tidigt nämligen vid halv tio ca haha.. Ska ner till min farmor och passa min kusin i en timme när farmor är på gympa elr vad de var :P hehe..
Men de kommer gå bra :)!
Sen får vi se vad resten av dan imorrn har att erbjuda. Önskar man kan få träffa sin älskling alla fall <3!

Och såklart så nyheten Tina har fått lägenheten här i Knislinge :) Verkligen super kul :)! Så blir att hjälpa henne att flytta i veckan :) Vilket ska bli riktigt skojsigt haha :) *ler*..

Känner mej verligen på super glatt humör idag :) Och de känns helt underbart faktiskt :)!
Aja nue ska jag nörda mig lite till på datan sen blir de film med töserna :D!ska bli skoj o se vikka som blir livrädda av denna filmen :P.. jennie o jenny har jue inte sett den ännu som jag o lina har haha xD..




LIVET ÄR HELT UNDERBART NU, OCH HOPPAS DE FÖRBLIR DE OCKSÅ :D

Puss


Qan

Här kommer bilder från gårdagen ;)
Och Malin drack inte alls så mycket igår ;) Max tre öl och tre shots ;)..



Tina&Macke&Lina





En glad & Full Lina


Bilden säger allt haha





Macke&Jag


Älskade Lina & Älsklingen <3




Lina&Stefan :)


Flicksen ;)





Bästa Vänner livet ut <3


Vår härliga vaktis stefan :)


Min Älskling :) <3


Lina&Mandy NÄRBILD ;)


PUSSS ÄLSKLING :D <3






TACK FÖR EN HELT UNDERBART SKOJSIG KVÄLL ALLIHOPA :). KAN DOCK INTE LÄGGA IN ALLA BILDER SOM TOGS DEN KVÄLLEN HAHA, BLIR ALLT FÖR MÅNGA ;) HIHI



Robin Vestberg : Min underbara Älskling, Du gör mig verkligen lycklig, fångat mitt hjärta! Är helt förälskad till tusen alltså. Går inte ens att beskriva denna underbara känsla som kryper i kroppen på mej! Du är den bästa mitt lilla hjärta! Vår dag 20/2-10! Hoppas på detta håller så som jag verkligen önskar. Helt sjukt förälskad, och vill inte få hjärtat krossat!
Tycker om dej djupt av mitt hjärta min lilla Teddy <3<3



=)=)=)<3<3<3

Denna helgen har varit den bäästa på väldigt väldigt länge :)!! Spenderat den med killen jag håller kär :D, super mysigt har de varit =)! Har även varit med mina underbara vänner ute på Qan igår, var väldigt trevligt :), tack alla :). drack lite, men blev inte full så känner mej duktig haha xD! Nej men de kändes bra att vara nykter för en gångs skull faktiskt :D!

Robin är den bästa <3!
20/2-10 Oförglömligt<3


<3<3<3<3<3<3<3

Fredag :)

Idag är de fredag :)! Jennie o Jenny är hos mig nu :P.. Sen kommer underbaraste hit :D.. Wiie :D.. Hoppas på en mysig o härlig helg :).. Fortfarande riktigt ont i revbenen dock :(.. Aja tacka gud för att de finns värktabletter ;),, hihi



Ha en trevlig helg på er :)


Torsdag!

Då är de dax för sängen nue då :).. Mums ÄLSKAR sova :D ..
Aja sen imorrn är de skola till halv ett ;), Och him o så..
Sen kommer underbaraste till mej och spenderar helgen här hos mej:). Mys på de :)

Har faktiskt en nyhet :), Min lilla Tinzy fick lägenheten här i byn :), välkommen till hålan gumman ;) hihi..



TYCKER OM DEJ OTROLIGT





Natti Natti på er :D

LOOOOVE


GUUUUUD

http://www.youtube.com/watch?v=miT40qj4Jes

Eriiiiik Saade  helvete vad snyyyyyyygg ;) RAAAAWR ;)

Söndag!

Idag är det ju Alla <3 Dag.. Men inget speciellt kul för mig :P.. haha.. Men har mina älskade vänner alla fall ;)..
Tack för allt stöd i helgen mina sötnosar!! Idag ska jag bara softa med film o sånt.. Har jue rätt ont så får knarka panodil HAHAHA.. så de lägger sig. så fett störigt detta! Och har någon nån fucking åsikt om de i fredes, snacka inte bakom ryggen då, utan fråga mej o stå för vem du är om du ska fråga nått!!!


Känns så himla dumt de som hände i helgen.. Om man säger så.. Aldrig mer säger jag bara! Speciellt att få SÅ mkt skit när man inte gjort nått! Aja sluta prata om detta nue! Pallar inte de! Orkar inte dra upp de så mkt.. !

NI TVÅ KAN DRA ÅT HELVETE!!!!


ALDRIG MER!

kvällen hos Mattias igår blev ett rent helvete för vissa! vi hade jätte trevligt o så! sen började med att M anklagade Mej för att jag snott hans tele när han sagt själv att jag skulle ta hand om den, så de slutade med att jag blev utlängd, o en fitta där hade tydligen dratt ut mig antagligen slått mig o så :S kommer inte ihåg de själv bara :S.... vilken FITTA! Lina hade min tele så hon blev orolig för mig för jag försvunnit.Jag hade ju gått. så Lina ringde min syster o kille, träffar dom o då ringer jag från sjukhuset.. jag hade fått åka ambulans in där de va några som hade hittat mig helt frusen i snön, tur och tack så himla mkt :), om ni inte hittat mej hade jag varit död idag, jag hade frusit ihjäl för hade jue ingen jacka heller :S..







Idag vaknade jag upp hos mamma, för dom hämtade mig på sjukhuset i natt. Tack <3. Glenn hämtade oss runt tio imorse.. Jag var uppe nio idag :O, Jag uppe nio :O.. chockad haha.. tog två panodil mot hoet, märkte även att jag hade rätt mkt torkat blod i hoet :S:O.. Vill veta exakt vad som hände .. För minns inte :(.. Men måste jue slått mig ordentligt, för jag har ont i hela kroppen :(:S!










Tack Älskade Lina för att du ringde. Och de är din & dom som hittade mej förtjänst att jag lever idag!


Kaffe Rep :D

Idag har vi kaffe rep :), Jag Lina Och Jennie :D.. Trevligt värre :D.. Jävligt mkt olika saker vi snackar om haha xD.. Men lite kul är de hahahahhhaha... Aja, trött som fan idag haha.. Sen får man jue fixa disken och bänken i köket ser ut som kriget efter jag lagade mat innan haha :P

Onsdag!

Oj vad tiden springer iväg alltså haha xD.. Redan Onsdag, mitt i veckan och allt haha. Var blir tiden av alltså. Allt går så snabbt haha..aja idag har jag vatt i skolan och varit duktig haha xD.. Haft tre lektioner :):)..
sedan kom jag him snackade lite med älskade papsen innan han körde och jobbade. Han kmr inte him fören imorrn natt.. Men jag klarar mej hihi :).. Har jue mina kära vänner som kommer upp till mej om en stund :). Då ska vi åka o handla sen har dom med sig pommes o lite sånt så blir de laga mat starta kaffe :D:D.. Mums kaffe längtat hela dagen efter de haha.. Sen ska jag dra fram dammsugaren måste göras haha, plus lovat min kära paps att städa lite :)..
Sen blir de väl mkt snack o en film kanske?
Sen plugga lite ikväll som vanligt haha xD
Sen skola imorrn, verksta hela dan :D. Får se vad man gör där då hehe xD.. Kanske kränga däck lr nått vikket jag inte är duktig på haha, blir så förvirrad haha, speciellt i den ordningen man ska göra de i haha.. Men de ordnar sig;)..


Nue ska jag springa ut, jenny ringde nyss :D.. Hihi..




Trodde Aldrig

Jag trodde aldrig jag någonsin skulle få höra sådana vackra ord som du gett mej.. Blir helt rörd och tårögd när jag får dina så enormt söta sms.
Detta känns som en dröööm.. Är de verkligen Verklighet? Nyp mej, Säg mej , drömmer jag bara? Eller har jag äntligen hittat honom:) är de verklighet:)


Du är speciell, Hoppas jag får kallad dej för min en dag
Längtar sååå..

segt :(

Ussssch vikken seg Lördag :(.. Helt själv en LÖRDAGSKVÄLL :O.. Det är inte likt mej hahahahahaha...

Aja jag skulle egentligen ner till Tessan o Mange nue ikväll, men hade så ont i magen så jag inte viste var jag skulle bli av, så la mej i sängen och sov nårra timmar.. de behövde jag märkte jag :)..Nue är magen bra igen :)...Så härligt :)



Men FYFAN vad seeeeeg denna dagen är :(


Lördag:)

Tack för en trevlig kväll igår töser :).Var kul att ni drog ut mej haha Det behövde verkligen jag :D.. Love you <3


Lördag: Idag vaknade jag halv ett haha.. sov ruset av mej baha.. Blev jue lite grogg igår haha,, men trevligt hade jag såklart :)..
Idag så ska jag ner till min underbara kusiner :D, Det ska blir lika trevligt som varje gång :D:D.. Hihi..
Får väl se hur busiga Wilma o Melker är idag med :).. Är stolt över min lilla Wilma. Hon spelade fotboll idag cup :).. Och hon fick medalj :D.. Så duktig så :).
Usch idag är jag verkligen sleten haha xD
Men lär väl piggna till om nårra timmar muhaha ;)

Aja hoppas alla ni andra har en trevlig helg :)




PussPuss :D

Vem tänder stjärnorna

Sitter här och kan inte sova.. Får panik, alla tankar bara virlar runt i skallen på mej :(.. Lyssnar på låten vem som tänder stjärnorna och tårarna kryper fram, för den låten är så fiiin och så tänker jag mkt på min morfar..
en underbar morfar som inte längre finns hos oss.. som jag saknar nått så enormt.. Han var en sån fiiin människa.. Vill bara han ska komma tillbaka... Sen finns de fler personer som man mist som man saknar så enormt mkt..
Min morfar var verkligen en ängel.. ÄLskade verkligen honom,, Kunde inte ha en bättre morfar än jag hade..
Finns så mkt fina minnen. Men fick aldrig riktigt säga hejdå till honom :(.. För jag var så dum så jag inte åkte dit påsken innan han gick bort.. Ångrar mej så enormt idag :(.. Fick aldrig den dära farväl.. Men jag vet att jag inte haade klarat av att se min morfar ligga till sängs och inte orkade någonting. För han var alltid den spralliga typen.. Gjorde alltid en glad och fanns alltid däär.. Gud vad jag saknar diig <3

Vila i Frid morfar. <3<3



TÅRARNA RINNER NERFÖR MIN KIND!
ÄLSKAR DIG <3
DU KOMMER FÖREVIGT FINNAS I MITT HJÄRTA <3

Onsdag kväll

Nue sitter jag här i min lilla egen värld med alla tankar som vimlar runder i min lilla skalle.
Har precis kollat på Andra Avenyn , Älskar den serien verkligen.. Men stör mej så nått enormt
att man inte fått veta ännu vem de var som överföll Liv i parken. Men de hoppas jag att man
får svar på, på nästa veckas avsnitt. Tycker det kunde gått flera dagarn i veckan som de gjorde
förr.. men men..


Som sagt sitter här i min egen lilla värld men tankar och funderingar i hoet så de shooongar om de alltså..
Lyssnar på sagoland, älskar verkligen den låten. Kan lyssna på den hundra gånger om dagligen alltså..
Aja...


Ja, vad kan man säga, skolan idag , det gick la bra :P.. haha.. Lämnade in min bokresenson och hon skulle läsa igenom den :).. Så hoppas den blir godkänd :).. Så nue har jag inte Svenska A mer :).. Så mkt lyxigare schema haha härligt :)... Sanna o Krille hade kul på rasterna i skolan alla fall haha, dom hade snöbollskrig om man säger så haha.. var rätt skoj o se faktiskt :P:P.. Imorrn blir de gå upp klockan sex duscha dricka kaffe äta frukost för en gångs skull sen bär de av till skolan, har verksta hela dagen och då blir de prov sen får vi se vad man får göra i verkstan :).. Hihi.. alltid lika flummigt ;) haha..xD...


Usch vill inte ha mer snö nue,,, kan det inte bara försvinna och våren dyker upp istället. Det är så vackert med vår :).. men bästa är jue ändå sommaren :D.. wiieho :D lääängtar :D..


Aja nue blir de sitta här en stund och kolla runder och snacka med folken på nätet, sen kallar sängen :D

Natti Natt alla sötnosar :)

Puss

Äkta Vänskap<3

Idag vill jag göra ett speciellt inlägg om min älskade bästa vän Lina Kryhl :D <3

Lina Kryhl: Min lilla vackra prinsessa :D.. Finns ingen bättre vän än henne.. Hon ställer alltid upp till hundra procent och finns alltid där dag som natt. Och jag finns där alltid för henne.. Hon är verkligen min lilla skatt :).. Utan henne vetefan vad jag hade gjort helt jävla ärligt.. Det vi har gumman, det är ÄKTA vänskap:).
Det finns så många fina,craaaazy och konstiga minnen med dej gumman min :).. och fler kommer det blir haha xD..
Och fester tillsammans de ska vi faaan säga er att de är verkligen partypinglorna NUMBER ONE alltså haha..
Fast vi blir ovänner lite då o då.. Men vad faan de hör till.. Om man verkligen står någon nära så kommer det alltid upp nått som man börjar käfta om,. Haha..
Min lilla Lina ja vad ska man säga om hennes personlighet hihi. Hon är absolut den bästa vän man kan tänka siig.. Hon är CRAAAZY, förvirrad,omtänksam,snäll,snygg ;),underbar och har ett hjärta av guld..
Du kommer aldrig förstå vännen hur mkt du betyder för mej.. Älskar diiig <3
VI MOT VÄRLDEN, LR VAD SÄGER DU SNÄCKAN?=)



Vänskap för livet <3



TACK FÖR DU FINNS, OCH STÅR UT MED MEJ;)

...

Jag gjorde bara de som kändes rätt för miig. Fast jag inte mår bra av de .. detta var mitt beslut ..
Jag följde bara det som kändes rätt.. Så man är singel igen! Hoppas du hittar den tjej som förtjänar diig..
Det är inte lätt för meej heller.. Men måste jue följa vad jag känner och inget annat.. Förlåt!





Saknar diig var dag , snälla kom tillbaka, inget är sig likt utan dej. Hoppas du har det bra där du är älskade morfar. Älskar diig <3
Fast hur mkt jag än hoppas så kommer du ändå aldrig tillbaka :`(



Detta är en jobbig dag :(

Tisdag :)

sitter här och lyssnar på älskade erik grönwall :).. Och Käkar min favorit soppa med smält osssst :D Mumma :D hihi





Snart kommer min sötnos Lina också o hälsar på :D hihi <3
Älskar diig min fruga <3

Natti Natt:)

Neej nue kallar sängen. Upp tidigt imorrn nämligen klockan sju sedan skolan :P.. sen leka med lina:D wiieho :D hihi..NATTI NATT PÅ ER :D


Grattis syrran:)

Får ju vara så gooer och Gratta min älskade storasyster som fick jobbet hon så gärna ville ha :).. Grattis Grattis Grattis sis :). Så glad för din skull. Och hoppas du kommer trivas där =)!
Kramis Lillasis <3



Fick bli denna flumbild på sis och jimmy :P

Måndag

Måndag,Ny Månad, Nya möjligheter :)

Idag har man varit i skolan då :P.. Haft Mentorstid,Engelska,Matte.. sen slutade jag:)..
Så när jag kom him så la mej i sängen och läste ut boken jag läser nue på svenskan..
Så har skrivit recension nue :).. Så är antagligen klar med svenska A, nue denna veckan=)
Hoppas Hoppas =) Wiie =) hihi..

Imorrn blir de skolan :P.. Börjar kvart över nio. Slutar tre lr fyra beror på :P.. Kärnämnen på förmiddagen,,
Verkstan på eftermiddagen :P.. Får se hur de går :P hihi..