En månad & en vecka kvar till...

Julafton :),, Wiiieho :). Härliga tider :)! Med allt mys med nära o kära. Och framför allt när små kusinerna springer runt som yra höns o bara längtar till jultomten kommer med klapparna hihi, sån härlig syn. Sådan var man jue själv när man var liten.. Man bara längtade efter en sak o de var tomten :P! Nue längtar man efter själva myset med dom närmaste.. Allt som julfilmer jullåtar, maten, godiset,granen,bakandet, Den vita glittrande snön som ligger så fint.. Ja precis allt som har med julen att göra.. Julen är den mysigaste tiden om året.. ÅÅh tänka sig att de snart är julafton. De ger mej rysningar för tiden bara springer iväg. ÄLSKAR DEN MYSIGA JULEN :)!


Älskar Julen








  Ger dej sista chansen nue att visa att du verkligen vill detta som du säger till mej! Oavsett vad som händer så kmr du alltid ha den största platsen i mitt hjärta ska du veta! Du betyder så enormt mkt för mej! Inte råd o mista dej!



Jaa Vad ska man säga

Det finns så mkt jag vill slänga ur mej. Men jag kan inte, vem vet vad som händer då.. Trivs inte med detta. Orkar ej detta mer.. Alltid bråk o skiit.. De är ett under om de går en dag då inte händer nått.. Är så jävla trött...
Vill kunna känna riktig familjelycka.. Men shiit lär nog aldrig hända :(.. Finns så mkt känslor som finns inom mej..
Tack för dom som finns där för mej, Ni vet vikka ni är. Leva i denna jävla skiten. Suck! Aja måste ordna upp mitt liv för tusan.. Har gjort ett litet kliv nue vart fall, Jag har fått körskole böckerna nue så nue börjas de plugga på de och ja ska tusan inte ge mej.. Så nue är de fu***ing allvar :)! Och ska sikta på Bra betyg o sånt nue också..
behöver bevisa för nära o kära att jag också kan.. Och att jag inte bara skiter i allt. För de gör ja dock inte..
Jag försöker så gott de går.. Verkligen..


Sjuuuukt Sjuuuuukt :O

Detta är verkligen sjukt, Soov 2 timmar inatt för jag kunde inte sova låg o vred o vände mej o fick gå upp o dricka o ha mej. Kunde verkligen inte sova mer än två timmar.. Sen nue Kan jag inte sooova.. Jag är trött behöver verkligen soova, men kan inte, vad fan är de för fel på mej :O..Jobbigt när man vill sova o är trött men kan inte sova.. Vrf är de så :(??
ÅÅÅh jobbigt klockan är fan nue tio i tre på natten o jag är vaken o trött men kan verkligen inte sooova.. Blir CPPPP Snart :O...

Fan me :O.. Jobbigt sånt här är :(:(..

GRAAAAAAAH :@

 


De är bättre att ångra något man gjort fel än att ångra något man önskar att man har gjort. För det går och förändra ett felsteg men det går aldrig att återuppleva ett missat tillfälle.