Onsdag 24/6-09

Bad & Sol i dag på strandängen här i härliga Bromölla med Lina,Tina,Danne &  Danne :D.. var trevligt. vi låg o solade o snackade skit o badade lite.. Men Tina, Danne & Danne stack tidigare än mej o Lina. När vi kom him jag o lina såg vi hur vi hade brännt oss :( Inget kul för nue på kvällningen för de pissao ont :(! Men man har lärt sig en läxa alla fall haha.. Brau de jue :P!.. och jag längtar så till lördag :D:D!


Tisdag 23/6-09

Då vart man singel igen då ja. Hans eget fel..Men men nue är man fri :P!
och så längtar man så innerligt till på lördag :D Värestorp me Lasse Stefanz och så fyller min virrhöna Natta 19 år Grattis till min lilla tös <3<3! Skoj ska de blir:D!

Söndag 21/6-09

Igår blev en väldigt lyckad kväll :D.. jag o Glenn och mamma var jue ute på källar puben här i bromölla :D.. var väldigt trevligt. Var en man i 56 års åldern som spelade gitarr och sjöng :D. Han var riktigt duktig :).. Jag o mamma vi var uppe på golvet stup i kvarten o dansade haha :P.. Men Glenn är inte så brau på dansa ;) så han vill inte :(. Och vi drack en massa öl gott gott :D. Mumma :D.. Och han som sjöng där var skit trevlig :) .. han sjöng bland annat leende guldbruna ögon :D. Refrängen alla fall haha :P.. under kvällens gång så kom de fram en Göteborgare som satte sig vid oss och snackade :D.. Han var riktigt rolig skit skrattade så ja inte viste var ja skulle ta vägen muhaha ;).. riktigt lyckad kväll alla fall :D..

Tack så mkt för kvällen Glenn o min kära mamma som nog är lite bakis idag haha :P!


Nue sitter jag o äter lite innan Glenn o yasse o ullan kommer och plockar upp mej o bär av till ivö en runda :D.. Ska bli trevligt o komma ut lite idag :D riktigt fint väder idag också jue så helt underbart :D!!

Sedan imorrn kommer min lilla Lina hit :D. vi ska nog dra o bada o sola hoppas jag :D.. Me LIKE this weater :D

<3

Lördag 20/6-09

Fredes (Midsommarafton)
Dagen började med att jag gick upp och sjöng för Frida för hon fyllde 15 år :D. Så efter de blev de frukost med mamsen :D. Mysigt :D.. Sedan kom min syster o Jimmy och lilla Busa Ozzy ;) då åt vi jordgubbstårta Mumms :D.. Sen lite senare kom Glenn him till mej.
 De blev en lyckad midsommar tycker jag fast de regnade haha lite regn har aldrig dödat nån vad ja vet :P.. Först drog jag o Glenn him till ullan o yasse :D och dom drack såklart kaffe USCH kunde själv inte göra de för hade ont i magen sen fyra koppar kaffe den dan haha.. Sedan började de åska o regna vikket jag verkligen HATAR haha xD. Men så körde vi först till landön och kollade läget träffade jennie o jenny där med. Dom drack nått äckligt vin haha. Men jag hade mina goa cider :D och Yasse o Ullan öl hihi. Men de var inget drag där så vi körde vidare , älskling var nykter igår så han som körde ja i alla fall så körde vi vidare till Åhus och där var de drag :D. först träffade jag på mina två favorit vakter från Qbar där :D. Dom var vakter på campingen i Åhus var lika kul o träffa dom igår som alltid :D. Men världen är alla fall liten för fick veta att Per han ena vakten bor granne med Glenn haha xD. Sen var de vidare in på campingen o sedan gick jag o yasse upp o dansade pojkarna ville ej haha. Så tog ullan foto med :P. Får väl se dom snart :P. Sen försökte ja få upp Glenn att dansa men han  var inte så brau :(. hihi.. Men vad fan då :P.. så gick jag o fotade när yasse o ullan dansade så kom de en gubbe o grepade tag i mej o började dansa haha så fick hänga med där :S.. Han tafsa de lite de tyckte jag inte om. så jag gick ner från dansbanan.. Men annars var de en lyckad kväll hihi. för vi dro till landön igen haha så träffade jenny o jennie o lucas o emil haha :P


Lördag(Midsommardag)
Dagen började me att gå upp och ta ett glas mjölk haha och två panodil för magen :(.. Sen så startade jag en film och låg och kolla på:D. Sedan käkade jag lite granne för mamma och Frida var hos mormor och käkade. Kollat på film nästintill hela dagen.. sen nue är Glenn himma hos mej.. och vi ska kolla klart på eden lake sen ska vi ut på puben med min kära mor :D.. Ska nog bli rätt skojsigt ;)..




Måndag 8/5-09

Ja då har man inte skrivit på ett tag :P.. har hänt endel faktiskt :)
Både roligt & tråkigt :)!



Varit en lyckad helg tycker jag :)! Fått vara med min lilla prinsessa lina :). I fredes så var vi i vånga hos min lilla virrhöna Natta och drack :) Blev rätt fuller ja :P.. Så kom Sari o memme me :) Väldigt trevligt kväll tjejer :).. Så kom såklart anton o ture över med hehe :P.. Så åkte Natta ,Sari o memme till stan på puben. Då stannade jag o Lina kvar fast hos anton och då kom även Glenn!
Sen i lördes var man helt slut haha.. Men ja o lina tog oss till Hässleholm till Tina och hennes pojkvän :D.. Han är väldigt snäller Lilla daniel :) Han bjöd mej på dricka hela kvällen :). Mmmm han bjöd även på rosa pantern :) I Love It :D.. Mumms :D.. Sen blev de utgång till Q-bar. Fast just den kvällen var mina favorit vakter lediga tråkigt nog :(! Träffade endel roliga folk även där :) Och så träffade jag Sara :D. Som jag inte träffat på år o dar var skit trevligt :)!
Sen nue i söndes så var jag med Glenn och yasse o ullan o även Lina :D.. Tack för en brau helg, om man bortser från en pinsam sak för lina i lördes så hehe :P!

var??

var fan ska ja vända mej till?? vill verkligen inte mer :(! alla bara trampar på mej! Snälla låt mej få ett slut på detta NUNUNUNUNUNU!!!! Orkar ej :/! Kommer alltid allt skit på en o samma gång kommer bara mer o mer ..
Vrf just jag??? Vrf jag ???
Fan också , klarar inte detta!
Jag är så sjukt värdelös och allt annat! Finns ingen som förstår mej :`(!
Vill Inte Kan Inte VILL INTE MER,,, Helt förkrossad är jag!
Tårarna bara strömmar ner för mina kinder.. Och jag vill bara härifrån :`(
Låt mej gå, Låt mej få sätta mej vid min morfars sida.

Ett Enda Jävla Helvete!

Orkar bokstavligen inte mer :´(. gör mej en tjänst låt mej försvinna :`(


 

Vill inte mer, kan inte mer :(. Orkar inte mer skit nue.. Allt är bara rent åt helvete. Hjälp, Suck!

Tårarna rinner längst kinden och ögonen svider och ett hål i mitt hjärta.

Jag lider varje dag, men vågar inte visa smärta.

Att flumma är mitt liv och jag skrattar varje dag.

Jag är Tjejen som beter sig så ni tror att de e jag.

Jag vill va den glada tjejen ni tror att jag är.

Men mitt hjärta blev krossat, och nu står jag bara här.

Jag är glödjelös och tom, och allt hopp har runnit ur mig.

Mitt liv är bara sorgligt, så sorgligt man kan tänka sig.

Falska leenden och skratt är det enda som jag har.

Såren i min kropp kommer alltid finnas kvar.

Läpparna dom ler, men ögonen är grå.

De är tomma på lycka glädje och så.

Jag försöker finna lycka, men allt blir bara fel.

Ja ni tror att jag är lycklig, men jag blir aldrig nånsin hel.

Jag hade en dröm om att allt skulle bli bra.

Livet förut, det va de jag ville ha.

Men min dröm blev förlorad ingen fattar hur de e.

Allting är förlorat, men jag fortsätter att le..

Trodde min otur i allt någon dag skulle vända.

men tydligen inte . Kommer bara mer skit hela tiden

Jag orkar verkligen inte mer sånt här nue! För helvete!!!!