Mina änglar

Nue kom precis min söta lilla ängel Lina :D.. Ska bli skojsigt hihi :P... alltid lika flummiga ;) Härligt Härligt :).. Får se vad vi ska hitta på.





Söndag :)

Dagen igår var trevlig :). Tack alla :D..
Om man bortser från mitt klumpiga jag haha,
jag trillade i duschen igår.. Trillade på kanten av kanten på badkaret och ner på golvet så fått blåmärke och ont satan nue på innerlåret. Skiiit ont gör de.. :(.. Att man kan vara så klumig haha xD...



Och så ja får jag jue inte glömma att skriva att jag vann den bloggdesignen som min syster hade som tävling.. Hon lottade ut vinnaren och jag vann :D

Äntligen Fredag :)

Dagens Händelser:

* Skolan
*Gymat i skolan =)
*Åkte him
*kollade internet lite
*städade =) Känner mej duktig nue haha

Ska göra :)
*Duscha=)
*Göra vid mig
*Gå ner till min älskade Lina =)
*Åka på förfest hos Annie=)
*QAN :D




Hoppas på en väldigt trevlig kväll ikväll med mina bästade :D





/Lexiie

Tävling :)

Jag är med och tävlar om en bloggdesign hos bluppan =)


http://bluppan.blogg.se/design/



Snart helg :)

Torsdag idag då :)..

Idag gick man upp tidigt tjugo över sju lr nått sådant haha.. Och skulle ta bussen kvart i åtta till skolan, var fan riktigt jävla seg haha. Fast jag somnade tidigt :P.. haha.. Men men.. vaknade ett ex antal gånger inatt också men vetefan vrf haha.. aja nog om de haha..
Väl i skolan så träffade jag klassisarna haha.. Dock inte Sanna och dom :(.. Men de var bara för vi hade verksta idag :P..
Så hela förmiddagen gick åt att gå igenom elläran med Fredrik Seth :). Gick riktigt bra ;).Så nue har man de nerskrivit de man ska kunna haha härligt härligt :)..
Sedan efter luchen och sånt så läste jag lite om däck ;).. Haha sen visade Fredrik Seth hur man kränger däck.. så det fick jag också göra haha.. Fast fick kolla lite på killarna i klassen före jag vågade mej till de haha.. fegis som jag är ibland MUHAHA.. Jaja, Men Jesper var snäll och hjälpte mej :). Utan hans hjälp hade jag nock blandat ihop alla grejor man skulle göra i ordning haha.. Men till slut fick jag lite flyt tyckte jag alla fall haha.. Men vad fan de var jue ändå första gången :P.. Glömt att säga att igår Onsdag så körde jag o Fredrik i klassen ute på ett ställe haha.. Fredrik har jue kört med sina föräldrar så han kunde lite mer än mej haha.. Han var duktig sen efter hon var de min tur och denna gången så var jag inte så himla nervös som tur var haha.. Det gick rätt bra tyckte jag :).. Men fy fan Vad KUL det är :D:D:D...Aja

Imorgon Fredag så blir de feeest med dom bäästa :).. Härligt det gillas verkligen :D

Sen på Lördag är de kalas hos farmor o fafa :).. Ska bli trevligt hoppas jag :D<3

Ha en bra helg alla :D






Tisdag!

Japps idag var de Tisdag jahopp :P!
Aja dagen började jävligt segt, hade så sjukligt ont i magen när jag vaknade så kunde knappt komma upp ur sängen.. Men de gick till sist då blev de ta en pilla för magen sedan slänga på sig kläder och gå till bussen.. Dagen i skolan idag har varit hyfsad lite långtråkig.. haha.. men men sånt e livet haha..

Så fick jag åka med Jenny o Jennie him från stan, väldigt snällt :). Och Stort Grattis till dej Jennie som fyller 20 idag :). Hoppas du får en mysig kväll hihi :P..
Aja nue blir de bara ta de lugnt för imorrn ska man upp halv sju blää haha :P..
Skola sen träffa min ängel Lina :D <3



Fick bli denna bilden i dag då :P hihi ;)





Livet är en klättring, men utsikten är fiin :)

Ny vecka :)

Måndag idag då :) hihi

Då vart de upp tidigt, klockan sju upp i duschen sedan göra vid sig sedan bar de in till staden för möta upp sanna och käkade frukost på mc :P haha.. sedan tog vi bussen till skolan :P.. Hade rätt skoj i skolan idag faktiskt haha med Sanna,Krille o Figge haha.. skulle ta kort på sanna men gick inte så bra haha. så figge och krille fick hjälpa mej haha här kmr ett foto :P




Sedan efter skolan, så åkte jag in till stan och inväntade Sanna och hon kom. Så snackade vi lite skit och gick en runda i stan haha:p.. Gjorde ett inköp, nämligen mobilt bredband haha.. behöver de här hos pappa hihi:P..
sedan bar de himåt köpte även med mej semlor him pappa ville ha de haha :P.. fast jag har inte käkat min ännu haha :P.. den som spar den har ;). haha



Imorrn blir de upp vid sju igen haha.. Skola igen :P hihi och får träffa min knasboll igen :D Wiiie






MåndagNattIKågeröd

Måndag Natt Himma Hos Maria I Kågeröd :)!

Idag åkte jag ner till Maria i Kågeröd :), Skönt att komma ifrån kristianstad ett taga. Men saknar min Lina&Vicki <3!
Dagen har varit skojsig hihi:P.. Kom på vid halv fyra att jag skulle åka hit hehe.. Så gick tåget fyra så de blev fart på lilla mej haha xD.. Sen var jag framme här halv sju :). Då mötte Maria upp mej vid bussen vi stack him till henne snackade lite o jag drack min kära cola haha:P.. Sedan kom Micke upp :D:D, Så snackade mer då :D, Härligt :).. Väldigt trevligt :). Så stack Micke till nårra kompisar då käkade jag o maria nudelsoppa :) gotti :) tack vännen :D..
Så har vi ängnat kvällen åt serier :D. Och snacka o Fejan :) hihi :).. Trevligt värre :D, Sedan är klockan 03.11 precis nue haha.. Så får la sova strax så man inte sover för länge imorrn :P hihi :P.
Imorrn har vi bestämt att vi ska ut o promenera och ta foto :), Så de kommer bilder imorrn på de :D..
Nej nue ska ja kolla på once and again och sen nanna kudden :P.. Ha de alla












Resultat av min tatuering :)

Jävligt Nööööjd :D


AndraJanuariTvåTusenTio

Jahopp nue är de lördag :P.. Igår kväll var jag o lina himma hos mig o kollade film o hade trevligt :P.. Och idag gick vi upp vid två typ haha. Käkade frukost med mor o snackade lite skit haha.. sedan var de sätta sig vid datorn o kolla lite in i duschen göra sig i ordning o sånt :P.. sen nue väntar vi på att gå till våra tåg :P.. Lina ska ta tåget till stan och jag till sölvesborg :P.. Ska nämligen va med Vicki o Robin o Kanske Andre hoppas på de alla fall :);)..
Så får vi se vad kvällen har att erbjuda oss haha:P..

Aja det har varit en trevlig fredag med lina o film vart fall :P.. tack för de gummsan min ! Älskar diig

Nej nue ska vi dra :)

Ha de bra alla :)

Puss på er :)


Nyårsdagen :)

Julen och allt har varit mysigt, plus mellandagarna :). Så igår var de nyår. Och de var ööös kan jag tala om för er haha :P.. Fuller blev man också haha :P.. Snaps o cider gällde för mej igår.. Men snapsen smakade gud vet vad :(! haha.. Men tur var väl de annars hade jag blitt ännu fullare hahaxD, I alla fall så filmade lina raketerna :P.. Och när Natta dansade o alla andra :P.. Haha.. Boysen dansade till en bonna låt haha.. Tack för en trevlig kväll igår allasammans :D. och tack till Glenn som hämtade oss och fick stå ut med oss hela vägen till knislinge med vårat tjat haha :P.. Aja nue är vi himma hos mig träffat glenn o anders en stund.. Sen nue fetar vi ss med chipa o dipa :) Gotti, Och precis startat min film I know who killed me med Lindsay Lohan..

Nytt år nya möjligheter :D

Puss på er ;)