Vänskapen

Vad hände med Maaulin & Nenny??
Nån som kan svara på de??

Den vänskap vi hade, var har den tagit vägen??
Vill ha den tillbaka.. vi har glidit isär. men frågan är egentligen varför den bara försvann och hur den kunde försvinna.. Tänker väldigt ofta på dej min vän, allt vi har gjort tsm o allt vi varit med om tsm..
Har allt bara försvunnit så?? Önskar man kunde finna tillbaka den vänskapen.
Vi var bästa vänner, vatt vänner sen vi var små. Vi fanns där alltid i vått o torrt. Men så kom dagen som aldrig skulle kommit jo då vi gled isär :(! Känns så tomt.. Är allt bara bortkastat?
Säg mej, Vad gör man för de blir så?
Vi har ändå kännt varandra i alla våra år.
Vill bara ha tillbaka denna vänskapen. Allt känns så knas..
När vi träffas nue är de inte som förr. Vill bara vi ska försöka ta upp vänskapen, Vad säger du?

ALLT vi har verkligen gått igenom ALLT man kan gå igenom under alla dessa år vi umgåtts.
Vi va alltid, var dag,var timme.. de var alltid du o jag.. Vad hände me de??
Allt bara försvann så snabbt!

Kmr alltid älska dej min vän. Hoppas vi kan finna tillbaka till vänskapen vi en gång hade! Jag saknar dig!


Cascada :)



Har verkligen fått dille på denna låten, Älskar denna låten, Fått den på huet..
Finns även många minnen till denna :):)!


Längtar till julmyset :), Julen närmar jue sig med stora steg :)

Helgen :) 16-18Oktober

Fredagen: Var i skolan o så efteråt så åkte jag o tina till kennie, så stack vi till hans föräldrar dom e helt underbara :).. sedan så gjorde vi vid oss o tog med oss Thimmie och åkte och kidnappade vår älskade lina :). Hon blev allt lite överaskad hihi :P.. så blev de him till kennie dra på lina tröjan vi gjorde :P.. Och sedan in i duschen o göra vid sig o så :P.. sen kom lite folk o festen var igång hihi :P.. sedan lite senare blev de Qbar :d.. Var en väldigt lyckad kväll om man bortser från vissa grejor.. T.ex. lite bråk, och att min mobil dog o kom ej på min pinkod :(..

Lördag: Jag o Tina åkte him till henne försökte få igång min tele, men kom verkligen inte på pinkoden, snackade nog ihjäl tina om david hiihii :P.. skulle träffat han denna dagen o så.. Men får bli snart :).. Så sov jag hos henne denna natt..

Söndag: Hjälpt tina o dom att flytta sakr från rum till rum haha :P.. Gick bra, suttit o snackat om hur vi ska göra o sånt med lägenheten, För nämligen jag o Tina ska ha en lägenhet i broby.. Så man blir Östra Göinge bo igen haha :P.. sedan har vi druckit kaffe i mängder haha :P.. Tog bussen him vid åtta ikväll, så är himma nue. Hittade pappret med min pinkod blev överlycklig haha :P.. Så mobilen är igång igen :D.. Och snart kallar sängen, skola imorrn :P..


Varit en sjukt underbar helg :)!



Jag & Tina :)


Lina :D:D:D:D

 




Usch,

Usch, nue märks de verkligen att vintern kommer med stora kliv haha xD, Så kallt om morgonen, imma på fönstren och termometern på nollgradit.. Kanske dax att inköpa sig vantar o halsduk nue haha :). så man inte blir mer förkyld än vad jag redan är :S.. Idag har dagen varit lugn, otroligt förkyld bara :(.. Så idag har syster o hennes sambo o deras busige vovve varit här uppe och käkat pizza med oss :P.. Som vanligt äter jag inte upp allt haha :P.. för mkt maaaat jue haha :P.. Men de var gott me cola till haha xD.. Me like :).. Aja, Så nue sitter jag här med min kaffe i handen o sitter min lilla egna värld..

Ja snart kmr de väl snö också :P.. Älskar snöö, men här nere är de ingen nytta jue :(, för de blir bara slask direkt :(.. men tycker inte om när de är kallt haha :P.. Men får la se hur denna vintern blir :P.. Hoppas man finner nån som man kan dela den med :), Så blir de en mysig vinter:).. Hoppas även på långvarit förhållande såklart om man hittar nån som man faller för :)! Längtar så efter nån att älska,hålla handen med, visa upp för vänner o familj att detta är killen i mitt liv och ja allt de dära :)! ÅÅh vikken härlig pirri känsla jag fick nue haha, vad kan de betyda :P.. haha

Dagens Outfit : Underkläder haha såklart,Jeans, Linne och en v ringad tröja på de :)

Dagens Låt: Lady in red :D

Dagens dricka : KAFFFE såklart :D, Min nya drog :D


Rökfri dag 2 :D:D:D:D känner mej riktigt duktig :)
Ny Malin börjar komma upp :), Snart utseendet också :)


Tankar



Jag har satt Nue sitter man här o funderar som vanligt , brukar vara så varje kväll, nån timme innan man bäddar ner sig i sängen. Nue kommer funderar upp på allt möjligt som t.ex. skolan,vännerna,familjen.

 Satt upp mål som ja ska klara av när de gäller skolan,
Och jag ska verkligen klara de och ge mej faaan på detta nue,
vill jue ha detta som jobb, så jag ska satsa ALLT jag har :)!
Hoppas bara att de kommer gå fint !
Men sen kan de jue komma motgångar, men dom ska jag fajta.

När de gäller vännerna är jag jävligt förvirrad nue vikka som är ens riktiga vänner som verkligen finns där när de gäller o inte bara är där när dom behöver nått. Och sådana som man kännt sen man var liten o nue inte umgås me lika mkt, var de meningen att de skulle bli så här? Blir de värre? Lr kommer den vänskapen man en gång hade komma tillbaka? lr den är så gott som död? Det är lite sånt som kommer upp i huet! Och vikka som verkligen älskar en för den man är. och vikka som bara är med en bara för att liksom! Uisch nej vikka tankar haha:P.. Har alla fall min bästa vään som verkligen finns där för mej vad de än är :)! Du vet vem du är :)!

När de kommer till familjen är jag alltid lika förvirrad som vanligt, min mor träffar jag dagligen jag bor jue hos henne och min lillasyster frida. Har haft mina problem me min mor o sånt, men de är över nue.. Visst man håller på att bli gammal nue så snart får man ta saken i händerna o flytta :P.. Men de kan jag inte göra fören man har inkomst till de. Vill jue egentligen inte leva på soc :S.. Men jag älskar min kära mor, fast allt gammalt som hänt .. Det har vi lagt bakom oss, hoppas jag.. Sedan har jag jue min älskade syster som jag inte hör av så ofta tråkigt nog.. Vet verkligen inte vrf, vet inte heller om man har gjort nått för att hon aldrig svarar mej varken sms, msn lr nått annat så blir faktiskt rätt lissen för de :(! För hon kan snacka me min lillasyster o mamma på sms o tele o sånt. Men ALDRIG mej längre :(.. Så jag vetefan :(! Sedan kmr vi till min älskade far, träffar han dock inte så mkt och ofta :(, Saknaden efter min far är stor.. För den kontakten vi en gång haft vet jag inte om den finns kvar, okey de är så här jag har alltid varit pappas lilla flikka så känns lite hårt för mej att inte träffa honom så ofta :(..

Finns så mkt i mitt lilla hue som vill ut men då hade jag fått sitta här i all evighet haha :P.. Så får ta de i omgångar ;)! Känns bara bra att skriva av sig om vad man känner och vad som försegår uppe i mitt lilla hue som inte alla förstår haha xD! Inte lätt :P! Och nue tror jag de är dax för mej att krypa till sängs :P.. !!

Btw Tiden går snabbt som atttans .. haha xD snart fredag igen jue :P.. Och då är de utgång me min bästa vän :) <3




ElfteOktober

Söndas kväll då ja :P, Faaan vad tiden går alltså, nue är denna helgen också över :P.. Haft en okey helg faktiskt, varit nykter alla fall haha :P.. Sen imorrn blir de skolan o sedan stan me lina en runda :). Sedan nästa helg då jävlar smäller de :). På lördag fyller jue Lina 19 :D... WIIIIIE stort grattis till henne :) Love you gumman <3<3

Aja nue är de snart dax för sängen :P..



jahopp :P

Jahopp, nue är klockan tjugo över två på natten :P.. Och jag o ida har hunnit göra endel ikväll faktiskt :P.. Vi har vatt en runda på film giganten och köpt cigg :P, sedan gick vi vidare till maxi o köpte gott gott :P haha, sedan blev de him o kolla på fotbollen lite granne :P.. sedan blev de film o sedan efter de kände vi för gå en runda :P.. så vi gick en liten bromölla runda haha, så hörde vi glas som krossades o ida blev nervös så vi gick ett annat håll än vi hade planerat från början haha :P. och så klart så såg man endel fyllehundar lite överallt :P.. sedan var de him igen o kolla klart på mamma mia :) Love that movie :D wiiieho :) haha..Så nue har ida somnat så sött i soffan hihi så gulligt :P.. Så sitter jag här, lite halv trött o funderar på att krypa ner under täcket i min mysa säng ;) hihi.. och tror inte ja vill väcka ida :P.. vet jue aldrig om hon blir sur lr nått hihi :P.. Haha alla fall ska lyssna lite till på musik o snacka me lite folk på msn, sen blir de sängen för mej :)! Kan jue inte sova hela dan imorrn:P..


Bilden tagen idag btw :P

Puss & Kram


En lördagskväll me ida:)

Ida kom till mej nue ikväll , skiit trevligt :), Vi har gått till film giganten o köpt cigg sen så gick vi till maxi o köpte chips & dippa :D, muma hihi :P.. Så nue blir de 2 fast 2 fourios som går på tv 3 nue ikväll :D.. Älskar dom filmerna :).. så nue ska vi ha lite filmmys haha :).. dagen igår gick väl, ja o lina åkte till andre i malmö vi kollade på idol o fetade oss haha :P.. sen så åkte vi där ifrån idag :P:P!..


Jag & min fruga Lina :) <3<3 LOVE YOU!


jag o Ida :) <3<3

Puss&kram


ÅttondeOktober

Torsdag idag då :)!
Ledig idag så soov rätt länge till ett tror jag de va:).. Var skönt o sooova ut verkligen :D.
Sen har ja inte gjort mkt tagit de lugnt, kollat in schemat för imorrn också såg att vi har Nk o ESV imorrn och dom har jag redan betyg i :). Soft haha :P.. Så slutar redan halv ett imorrn :P!.. Härligt härligt :), fast vet dock inte vad ja ska göra mellan halv ett o haöv fyra :(, Buhu :(.. för sen blir de av till malmö med Lina :)!

Kollade nyss på en av dom bästa filmerna som finns, Pearl Harbor :)... Älskar deeen fiilmen verkligen, Varje gång varje gång kommer tårarna. Kan aldrig tröttna på denna och Josh Hartnett äär jue bara fööööööör snygg haha :)




SNYGGINGAR ;);););) RAAAAAWR ;)



Sen nue snart så gissar jag på att maten är klar :P.. så de blir att käka :). Sedan packa o lite sånt inför imorrn :),sen kanske blir de internet lr film :P.. Beror på vad klockan blir hihi :P


ÅÅh

ÅÅÅÅh, vad jag vill flytta till eget :P... Står på lite olika lägenheter nue som intresserad, och hoppas på svar snart .. Och så måste man även snacka me soc om bidrag osv, klarar aldrig betala själv i o med jag pluggar..
Men om mamma inte vill ha mej här himma så får nån hjälpa mej jue.. så enkelt är de.. Kan jue inte göra mer!
Vill verkligen bo själv, och kunna ta hand om sig själv, och få känna att de är ens eget ställe. Och kunna bevisa för andra att man faktiskt kan ta ansvar! Om nån har råd på hur jag ska gå till väga me alla dessa saker så hör av er o skriv :)!

Onsdag idag btw shiiit veckorna flyger verkligen iväg haha :P.. Torsdag imorrn REDAN... Är ledig imorrn härligt :). Så blir him till Tina <3 O dricka lite kaffe och snacka :)!


Sen på fredag, är de skola som gäller :). Härligt :p.. Får se hur de går med de haha :P.. kan säga de är ju lite skillnad på klasserna haha :P.. Speciellt när man är själv :P.. Aja :P.. sedan efter de ska man till malmö me Lina min fru :). O stanna där hela helgen :) härligt härligt :).. Kmr bilder från de senare o text såklart :P


Sant

Mitt hjärta är som glas, Leker man med det går det sönder.
Och tyvärr har mitt hjärta gått i kras för många gånger.






SjätteOktober

Tisdag idag då :)! Varit en bra o rätt lugn dag :), Haft Matte,Eng,sv i skolan idag :D.. Sen skulle resten av klassen ha fordonskännedom :P.. och de har jag jue redan betyg i har för mej att jag till och med har VG där ;) hihi.. Så ja slapp gå dit :), Så slutade redan halv tolv idag :D Härligt :)! Sen imorrn blir inte heller så lång dag går till kvart över ett :), så sjukt nice :)! Igår var sjöhelvetes svårt att somna :(, börjar bli otroligt förkyld me hosta o jävla näsa :(, Kunde inte somna på vet inte hur länge så låg o funderade på allt mellan himmel o jord haha :P..
Kom fram till att jag tänker skriva ett nytt cv :), och sedan gå runder o höra om dom behöver extra folk på kvällar o helger :), Du vet hade varit soft o tjäna lite extra pengar jue :)! Och såklart så hittade jag inte körläraren idag så får jaga jaga honom imorrn så ja kan lämna in mitt papper så ja kan börja snart :D..

Fått låten Var är jag - Basshunter på huet nue också haha :P


FemteOktober

Måndag idag då :)
Varit en helt oki dag :P.. Går i världens knäppaste klass haha men de funkar fast man är själv tjej :P ..
Sedan efter skolan möte ja lina i stan så drog vi till hlm och hon köpte sin jacka :P hihi.. den var rätt fin faktiskt :)
Sen har ja bara varit himma o slappat :).. Nue är klockan tio i tolv. och sjukt trött känns i ögonen haha :P
Hittade mitt körkortstillstånd papper :). Så blir upp till körläraren imorrn o lämna de :).. wiie :)... Så kan man hoppas på att man äntligen kan börja :D.. nej nue ska jag fan sova ska upp sex imorrn ;P.. Lång dag i skolan imorrn så måste vara lite pigg alla fall ;) haha :P!

Sov gott alla :)!












AndraOktoberTillFjärjdeOktober

Fredag: Dagen började med att åka till skolan började halv nio så slutade vi tio över elva :D. Härligt härligt :). Men tio minuter innan vi skulle sluta gick brandlarmet haha, så vi fick gå ut o ställa oss, sen när vi fick gå in igen var de bara att hämta sina grejor i salen o sedan gå till bussen :P.. Sedan bar de himåt och ta de lugnt kolla en film o göra vid sig o sånt, sedan hämtade Niklas mej så åkte vi him till honom , deras hundar välkomnade mej snällt hihi :P.. full med hundhår sen haha:P.. Men dom är för goa :). Så kollade vi på stefan o krister haha :P.. o sen blev de spela buzz med niklas o hans syster Alexandra :). Hade skit kul men ja förlorade haha :P, så blev klockan typ elva så slog vi igång taxi :), skit skoj film :P.. men som vanligt somnade lilla Malin haha :P..

Lördag: vaknade runt tolv haha, jag är en sömntuta ibland haha , men de får man lov att vara ibland :). Älskar jue att sova haha :P.. Så kollade vi lite på tv o Niklas åt frukost men de gjord inte jag inte ofta jag kan äta frukost blir så illamående då :(.. Kollade lite på stefan o krister igen haha, sedan körde han him mej, så blev de göra vid sig lite o sådant sen tog bussen till Lina :). Så möte hon upp mej vid bussen så gick vi o handlade lite godis haha :P.. gotti ;). Sen fetade vi oss med film :). Kollade först på nattbuss såg halva sen fick vi för oss att vi ville kolla på en skräckis :). så då slog vi igång the master horror jenifer, SJUK film skit äcklig USCH :S.. haha , sen slog vi igånga en annan film o då somnade Lina hihi så gulligt :P.. Sen la ja undan datan o la mej också haha :P.. rätt trött tidigt denna helgen alltså haha :P.. men de får man lov att vara ibland de också :P

Söndag: Vaknade också vid typ elva :P.. Så satt vi o snacka lite o kollade bdb o så :P.. sedan åt vi lite granne så kom nån o hämtade Lina o deras sista valp :(. synd älskade verkligen den valpen :). men men :P.. Så åkte Jag Lina Camilla o Pontus in till stan följde med dom till elgiganten,siba och rusta :P.. sedan körde vi till mc och käkade gotti men shiit vad mätt jag blev haha, så körde dom för att hämta busarna my o lucas :P.. Och jag tog bussen him, så nue är jag himkommen :). Tänkte ta de lugnt nue ikväll me filmtittande som vanligt haha :P..

Imorrn är de upp vid sju börjar skolan vid tio imorrn så måste upp i tid haha :P.. Och så är lite nervös, får ny klass imorrn i och med att vi hamnar i inriktningsklasserna nue jue :P.. Så de jag vet är att jag är ensam tjej med en massa killar haha :P.. Men får väl hoppas de går bra ändå jue :).. Hoppas på de bästa :)!









Det är utsidan man faller för, Men insidan man stannar för :)!
Stämmer så bra så :)!


FörstaOktober

Denna dagen har varit lite allt möjligt. Jävligt jobbig för haft världens sprängandes huevärk och svin ont i hela kroppen :(! Antagligen för man är så otränad haha xD! Var jue på boda borg igår me klassen o nårra ettor till :). Skit skoj hade vi :D.. Vi gjorde allt man kan tänka sig haha, klättrade över spindelnät drog oss upp för snören o bakkar :P.. ja allt :P.. kröp krälade haha:P.. Men hela dagen igår var skoj :D.. Sen när man kom him var de in i duschen o sen kom Niklas hit o kollade på idol med mej o min syster :), vädligt trevligt :)! Sedan kollade vi på drömkåken den filmen är så förjävla bra haha :) hihi! Han är jue inte speciellt händig björn skifs i filmen alltså haha :P.. Men nue kallar sängen , en dag imorrn med :), Skola,Kanske hässleholm me min ängel om hon nue ska dit :P.., sen hämtar Niklas mej :D, så ska vi hitta på något skoj haha :P.. Häärligt :P

Sov gott dröm sött alla sötisar:P hihi..



Det är utsidan man faller för, Men insidan man stannar för :)!
Stämmer så bra så :)!