TrettiondeSeptemberTvåtusentio

Idag har man varit ledig från skolan, skönt :). pgv läraren vi skulle ha i karaktär hela dan idag är magsjuk. Så vi fick reda på igår att vi var lediga idag :). så idag drog jag mej till tio och då kunde jag inte sova längre :P.. Älsklingen tog typ upp hela sängen också haha.. så gick upp o satte mej i soffan o glodde lite tv.. Halv elva ca kom Conny o Marie en sväng på kaffe:), Då gick älsklingen också upp :), Lilla stackaren har inte sovit mkt, han var o lämnade barnen inatt.. så han har väl sovit ca 3 timmar kan jag tänka mej.. Lider faktiskt lite med honom :P.. sedan har vi två slappat idag o så :). Vid fyra tiden kom Elin hit också :) Då fick hon sin present :), Hon blev glad o tyckte om den , vikken tur :).. Och en stund efter kom henne sambo också, så vi satt alla fyra o drack kaffe o snackade o kollade lite tv samtidigt haha.. Sedan drog vi in till stan o fixade lite grejor o drog senare vidare till Elin o Stoffe och då blev de kebabrulle :) Mumsigt vart de :).. Tack för idag/ikväll mina vänner :)!
Och nu sitter jag här himma, precis vatt ute med vovvsen :)., och älsklingen är hos min svärfar. Hoppas han snart kommer him så man kan krypa ner i sängen intill honom :), de mysigaste som finns... Åh Mitt livs kärlek :D:D!
Imorrn ska älsklingen jobba o jag är ledig, så jag ska ringa transportledet o höra om praktikplats, börjar få lite panik nu faktiskt för ska ju ha praktik på Fredagar.. så får hoppas på de bästa :D.
Imorrn kväll har jag ingen blekaste aning om vad som händer :S.. men på Lördag då jävlar blir de dricka med älsklingen min,elin o stoffe.. :)


Hjärtat, Jag Älskar Dig <3

Fredag 24/9-10

Gick upp klockan halv nio ungefär , taggad som fan :D.. Vet ni varför?? hihi jo för att jag,mia och emma skulle va modell för en dag på first hotel i kristianstad:)!
Vi kom dit vid ett,då blev de make up :D, blev skit nöjd :)! Sedan fick vi vänta ca en timme sen var de fotografering som gällde :D:) sjukt skoj kan jag säga :)! verkligen ett minne för livet :D! Jag fick med mej elva bilder him :D. Älskar bilderna med spegeln :D:D:D:D::D sjukt nöjd :D. Kan lägga upp bilderna :)!

När vi var klara så fick jag o mia en idee :D. Nämligen att hon skulle med mej him o dricka :). nu sitter vi här himma, startat plattången och snart blir de platta :). Druckit en cider o Mia har redan vatt på toan HAHAHAHAHAH :) hhihih=)! Hon är go min lilla sötnöt:D:D!
Nu är första ölen på väg ner :D.. Sedan blir de av till tyringe till Conny o marie :D!
Sedan ska jag försöka flörta lite med älskling nämligen om vi kan åka till Qan ;) skulle vara skoj :D.. Älskar Qan :D, Fast lite mindre kul att mina vakter har slutat där :(!

Aja nu ska vi partaya vidare :D Alla andra får ha de toppen :D..







Skaka rumpan - Shan banan ;)

Söndag 19/9-10

Idag vaknade man rätt tidigt strax efter nio tror jag klockan var faktiskt.. Kändes ensamt i sängen, så gick ut i vardagsrummet jo där ligger min älskling.. Då hade han däckat framför tvn inatt :(. inte konstigt de var ensamt i sovrummet :P! Sen så har jag inte gjort så mkt mer idag, har lagat mat, det blev himmagjord mos med falukorv me svamp o majs., Mums de var riktigt smarrigt :)! Tjivats lite med älsklingen idag också haha, alltid lika kul :P.. men får alltid igen hundra gånger värre haha.. aja jag tål de :P.. fast man skriker aaaaj haha..Nej men JAG ÄLSKAR MIN ANDREAS!
Nu sitter jag här och kollar på Ensam mamma söker.. Och saknar älsklingen, vill mysa med film ju.. han åkte himifrån för ca två timmar sen, och saknar honom otroligt.. Oh inte en blekaste vart han är någonstans, men kan väl tänka mej att han bara är borta hos Elin o Stoffe ..

Igår var vi ute på Eagels Car Club... Fy FAN vad skoj vi hade där med Kinna & Marie o hela gänget.. Helvete nog inte haft så skoj på vet ej hur länge :):P.. OM man bortser från en sak, var otrolig satan, men de löste sig och känns hur bra som helst :).. Klumpen från magen smälte de var så skönt,. tack alla för igår :)!

Imorrn är de sovmorgon på schemat sen två lektioner o snacka med tre lärare ;), och avboka min körtid på onsdag:/:( just för jag o marie ska iväg med skolan på typ utbildning elr vad man ska kalla de.. och då ska vi sova där med från tisdag till onsdag.. Usch kmr bli tufft första gången på evigheter jag kommer sova utan andreas, hur faaaan ska de gå :S..




Älskling&Kinna

Älskling&Kinna

Marie;) 

Anna 

Conny&Tompa


Lördag :)

Godmorrn :), Har ni sovit gott?
det har i alla fall jag gjort :)!

Gick upp strax efter nio efter att fått två sms och kunde ej sova mer. så jag hoppade upp ur sängen och gick o tog ett bloss..sedan hoppade jag in i duschen och gjorde vid mej, kläder,Smink och fönat håret. bara plattningen kvar haha ;).. aja idag blir de Tydinge med Älskling,Emil och Natta :) Ska bli trevligt :), Efter de kör Natta mej o älskling till mange :), Min älskade farbror som blir 40 år idag :), så 40års gille som gäller :) Wiiieho :). Träffa syskonen osv :) skojsigt värre :)!

Nej men nu ska jag ta ett bloss till, sen försöka få upp älsklingen min ;) han kan ju inte sova hela dan haha..




Jag Älskar Min Underbara Pojkvän :) <3





KRAM/ Gullebullen :)

Torsdag 9 September ;)

Upp tidigt idag med, säger hejdå till Älskling, drar till skolan försenad en halvtimme tack vare buss o skit haha :P.. aja jag hörde allafall av mej o berättade att jag kom lite sent och de var lugnt:)!
Har haft lastbil teori och B teori hela dagen :) hade även en tid för köra :), Och de går bara framåt o framåt tkr jag :). Pratade även med Magnus om jag kanske skulle gå handledarkurs så man kan köra lite privat osv. så man kan öva.. men han sa åt mej att jag skulle kämpa på, och jag fick även beröm för hur jag hanterade ratten osv :). Känns bra :)!

Hade lunch med Marie,Anna,hennes kusin, och hennes kusin kompis :)! Säger välkommen till skolan flikkor och hoppas ni ska trivas :). Det var nämligen annas kusin o hennes kompis första dag på Framtidsgymnasiet idag :)!
Mkt trevliga tjejer :)!
Alla fall, efter middagen så blev jag så trött, så jag nästan somnade på lektionen :O:/ haha.. aja , vi fick alla fall bensträcka då :), Var fler än jag som nästan slumrade till haha..
Har i allafall varit en BRA LÅNG DAG tycker jag :)! Jag ÄLSKAR LIVET :)!
Allt går verkligen framåt och de är så himla underbart :)!

När jag kom him från skolan, så vart de direkt in till köket o ta disken :P.. Var knappt något men vad fan , skönt att få de gjort ;)! Sedan sprang jag runt lite här o plockade o donade :)! Duktiga Jag :)!
Längtar så tills alla kartonger är väck ;) haha..
Nu sitter jag med mitt kära kaffe gott gott :)!

Älsklingen & Emil var här precis en runda också:), Men åkte lika snabbt igen typ haha, dom skulle nämligen åka och hämta skinnsoffor till bilen ;) Raaaawr på de säger jag :);)..

Jag har också blivit enormt pigg nu känns så bra :), Varit trött hela veckan så :) de är soft :). Får ringa älsklingen om någon timme o höra när dom är himma så man kan börja med maten :)!

Fått något dille på hoet nu också haha, är nämligen sugen på att baka :), Mums :) hade varit gott :) men vetefan vad jag ska baka isåfall ;), Så kom gärna med tips :D! Uppskattas alltid :)!

Hoppas alla andra haft en underbar Torsdag :D!

Kramis / Gullebullen ;)



Jag Älskar Dig Hjärtat <3

Onsdag 8 September

Dagen började lite obehagligt, kom in till stationen o då va de fullt med folk uppe på stationen. När jag kmr dit man går ner på parongen så ser ja att de är avspärrat o poliser var där nere, då var de nån som slängt sig framför tåget :/ elr om de var en olycka, ingen aning.Men läskigt var de alla fall,Så tåget var försenat tio min, när vi väl kom ner på parongen till tåget så kände jag en obehaglig känsla, usch! Men jag kom i allafall tid till skolan .. Blev lite tjafs o sådant om de på skolan i o med de var fler än jag som åker från hlm på morgonen. Hade Lastbilsteori hela förmiddagen , gick rätt bra :), Hade även två prov ;) haha.. Klarade de första provet för de fick vi reda på idag :) Känner mej duktig haha ;)... Sedan vart de lunch med Marie i klassen :) Jätte trevlig tjej verkligen :). Efter lunchen blev de svenska B, Där vi fick fortsätta vårt arbete om medeltiden, fått ett papper med 24 frågor som vi ska finna svar på från en svenska bok :P.. Rätt intressant tycker jag:)! Gjorde även ett arbete igår här himma om "min vardagshjälte" då skrev jag om min älskade stora syster:). Blev inte ens en A4 sida, man vill ju inte berätta allt i något arbete om sitt privat liv om man säger så haha :P.. annars hade de blivit mkt mer ;)! Min storasyster är en klippa :) Och även min älskade Lillasyster :)! Imorrn blir de teori hela dagen i skolan. Plus att jag har körtid också :) Wiiie :) kommer igång med de nu igen härligt :) så man kan få köra köra köra köra o plugga plugga plugga så man kan få sitt körkort snart haha ;)! Sen på Fredag blir de ju ADR hela dagen vad jag vet :P.. Ska bli intressant:). Sen får vi se vad som händer resten av Fredagen :)! Jag & älskling ska alla fall till min älskade farbror med familj på 40 års fest :) kmr bli så himla skoj :). Träffa systrarna,kusinerna osv :) Härligt :)!

Älskar Min Andreas <3

Måndag!

Jahopp då vart de Måndag idag, Stannade himma från skolan idag, hade sån enorm MAGVÄRK:(.. Fattar inte vad de är. Det kommer och går :(! Aja hoppas de släpper.

Igår var Jag hos Jenny & Natta och hälsade på:). super mysigt :). Fick ju träffa söta Liam också :) Guuuud Riktigt söööt är han :), och han har fått sina söta miner från sin mamma Jenny kan jag säga hihi :)!
Vi snackade skit o spelade Wii :) Bowling ;) var rätt grym om jag får säga att själv haha ;)..
Käkade även chips o dip som jenny köpte :P..
Tack för en trevlig kväll tjejer,Lina,Jenny,Natta och såklart Josse på ett litet hörn hihi :)


Nu blir de snart springa ner i tvättstugan igen.. Shoo Jobbigt o tvätta, men de behövs så vad fan!
Och denna värken i magen tar kål på mej, Ibland är de så illa så jag inte kan röra mej :(, De var så imorse :(.. och jag vågar ej gå till doktorn. Har tagit panodil, så får hoppas detta släpper snart :(!
skola imorrn, inte så lång dag så de ska bli skönt , bara hoppas inte magen håller på lika mkt imorrn som den jäveln gör idag :@.. Blir ju tokig :(!

Sen väntar jag otåligt på att Han Lars ska ringa mej angående praktikplats, Var på transportledet i fredes för att prata med honom öga för öga. Men tyvärr satt han i möte då, så en trevlig man skrev ner mitt nr och han skulle be denna mannen Lars ringa mej. Så jag väntar o väntar. Ju snabbare jag får apu plats så går ju skolan bara mer framåt för min del :), Vi får ju till o med övningsköra med dom vi åker med:P haha.. Inte för jag vet om ja skulle våga men men får se vart de leder..

Ha de alla fina :)!

Älskar Min Andreas <3
















Så fin är du Liam :D<3<3






Sist men icke minst ;) En Ursöt ÄLskling <3






ÄLSKAR ER <3

Fredag 3/9-10

Fredag idag :D. Vaknade första gången vid åtta och kollade på klockan o frågade älskling om han inte skulle upp :P.. somnade sedan om igen haha, då älskling gick upp vaknade jag till sen sa hejdå när han skulle åka o jobba. Låg o drog mej till halv tio, då jag gick upp och startade kaffe o sa godmorrn till Emil :P..
Sen bar de av till bussen och möta upp Älskade Ida i stan :D, då gick vi o tog ut pengar och sedan in på bolaget :D köpte några cider :)! sedan ringde jag min kära svärfar o undrade vad han gjorde, för vår buss gick inte fören 40 min, så han kom o plockade upp oss vid stationen, körde då ut till transportledet så ja o Ida gick in där men han jag skulle snacka med satt i möte så jag gav en man där mitt nr så han kunde ge de till Lars (som han heter som ja skulle snacka med).. Kom him sen, och då väckte vi alla emil som låg o sov IGEN på soffan haha :P.. Drack kaffe o snackade skit med svärfar emil o ida :P.. Sen skulle ja o Ida gå ner till tvättstugan med alla kläder osv, då är de låst och ny lapp o någon annan hade satt upp sig på VÅR tvätt tid :@.. vadå jag blev irriterad :@.. usch, jaha, då får man vänta med städa.. Men blir så irriterad, om man sätter upp en ny lapp med nya månad o ser att på den gamla lappen att där står 3/9 att VI ska tvätta så är man ju så snäll så man skriver upp de på nya lappen,Men NEJ DÅ. de kunde dom inte :@! Malin har varit lite irriterad i dag.. men de fixar nog sig :P.. sitter o dricker en härlig kall cider med Ida nu och traggar med henne o emil :P.. Så här kmr lite bilder :)!


Älskar Dig Andreas Min Älskade Sambo <3



Emil latar sig :P


Ida fular sig ;)



Fin bild jag gjorde nyss :)


En kall go cider :D







Älsklingen min <3


























Onsdag 1/9-10

Fick ett sms av Natta att Jenny hade fått sin gosse, vid 14.47 :). Välkommen till världen älskade Liam :), LÄngtar så efter att få träffa både Jenny & Liam :). Enligt Natta så hade de gått bra förlossningen :) och de känns skönt att veta :)! Men de var inget nytt om att dom är uthålliga den familjen. Dom klarar allt :)! Älskar er :)!
Lilla Liam vägde 3857g och var 50cm lång. Är så himla stolt över lilla Jenny som klarade av allt så fint, som ja både läst på Nattas Blogg och fått höra :)!
Lilla efter längtande Liam var ingen envis en :P.. Som ja sa till jenny " hoppas han kmr snart , så han inte är en envis en som går över tiden ett taga" :P.. hihi..

Älskar Er,, Grattis ännu en gång stumpan :) Så STOLT över dej :)!
Får ta o hälsa på er snart :), Blir ju förhoppningsvis tjejkväll på söndag, hoppas jag töser?