Fredag = Valborg :D

Sitter himma nu med Lina :D, Och paps :D.. Lina är duktig o är kokerska ;), precis gjort vid mej också bara plattning kvar nu :). Inne på första cider nue :P.. och väntar på att annie ska komma, då vi ska äta sen ta bussen :P.. Till Jöns :D, då blir de dricka o eget majbål ;) gotti :D..

Tack älskade sis för denna nya fina design :D


Torsdag!

Är de idag då ja :P.. Haft verksta hela dan :P.. så gjort prov sen hjälpt till i verkstan lite :P .. Jonte va ju på hugget idag haha :P.. Flum AB ;) haha!

Aja sedan var de in till stan en snabb vända träffade viiikz,gullgull Emma,Fia,Alex o så :P!
sen bar de himåt, duschade o fixade vid mej lite vettigt, satte upp håret o så, så kom lina o mysan :), Hon la in korven i kylen som vi ska ha imorrn haha, hon e för sööt haha.. Så gick vi ut en runda o så :), Väldigt trevligt :), Hämtade post hos kusinerna o sedan var de dagis en stund för mysan ville spralla av sig ;).. Så blev lite foton som ja lägger upp nu med hehe :P.. Sen bar de himåt.. Så nu ligger jag i sängen helt slut haha, blir få nått i magen inte ätit sen i skolan haha, och sen en film o sooova :D tkr jag låter som en underbar plan :) haha..
så ha de fint alla söta :)


Busungen ;)




Lina fick med leka lite;)


Mysan :D


:D


Woooow säger hon ;) 3 år igen kanske :P??


Full rulle ;)


Wiieho :D


Mys bild :D


Var väldigt härligt väder nu ikväll :D, helt lagom faktiskt :D

Tack gummsorna för en mysig tur i byn ;)
Love you <3


<3

Mamma , Du är en Helt Underbar Person, Jag Älskar Dig <3!



Carina :) Min Mams ;) <3

Vi har haft våra bråk och vissa jobbiga tider då jag vart i tonåren, jag vägrade lyssna på dej, lyda dej, jag va elak mot dej. Vi har gjort varandra så illa med ord genom åren.
Men sen jag flyttade och inte bor ihop med dej så har vi en jätte fin kontakt och de är jag så glad för :)!
Nu har vi lagt de gamla bakom oss, tänker på framtiden.
Men när vi hade som svårast så såg jag bara att jag inte klarade att bråka o sånt. Men vi gick igenom VÄLDIGT mkt, och jag har sagt saker till dej som jag ångrar idag. För har växt upp och tänkt igenom hur jag gjort o hur vi haft de. Jag vet att jag inte var lätt hanterad i tonåren. Du är en underbar person, oh du vill alla dina tre döttrar väl. Och de är något jag har förstått nu. Som jag inte förstod innan!
Men de är väl de som heter att man växer upp oh blir vuxen!
Nu finns du alltid där när man behöver prata, är så himla lycklig över att vi har den braiga kontakten som vi har idag :)! Har alltid velat ha denna kontakt med dej hela tiden. Och nu har jag äntligen fått den :) Känns så underbart :)! Jag har de bra när jag bor här hos min älskade pappa och storm trivs, för vi kommer så bra överens om saker o ting. Oh tkr detta går mkt bra :)!

Ville bara säga : MAMMA JAG ÄLSKAR DIIG <3





Pappa Jag Älskar Diig <3





Anders Min Älskade Paps <3

Du & jag har väl också haft våra tider med bråk o missförstånd o sådana saker. Men jag har alltid vetat var jag har dig någonstans. Jag är så himla glad att jag får bo här med dig, trivs som fisken i vattnet alltså haha ;).. Du är den bästa pappan man kan. Du är alltid så förstående och glad o sprallig haha ;).. Du peppar mej med saker . Påminner mej om saker jag ska göra haha. mitt minne är ju inte de bästa om man ska säga så haha.. Men jag har ju alltid vatt pappas lilla flikka tror jag hehe :P..
Vill bara du ska veta att jag är så tacksam för jag får bo hos dej och att de funkar.
Ja vad ska man säga haha ;).. Sådan Far Sådan Dotter ;) elr vad säger du haha ;)?


Vill du ska veta :Jag Älskar Diig Pappa <3





Har även dom BÄSTA syskonen man någonsin kan önska sig, Älskar er Carolina & Frida <3

Onsdag!

Dagen idag har varit hyftsat bra :P hehe.. Skola först va de nationella o så:P.. De var jätte svårt men hoppas man blir godkänd på den delen, för gjorde nog lite fel o så. Sen bar de av till stan och vänta på viiikz, för hon skulle med mig till polishuset och fixa ID till mej :)! Men de gick inte att hon legitimerade mej, utan dom förklarade för mig att de bara gick med myndiga i familjen som kunde legitimera sig. Men jag hade tur :), För nämligen min "jourmamma" Lotta jobbade idag där så dom gick med på att hon kunde legitimera mej :). Tack så mkt för de Lotta :), Räddaren i nöden ungefär haha ;).. Så får väl mitt ID om ca fem arbetsdagar :), härligt så kan man gå ut igen o ha skoj med vännerna :). Sedan nu ikväll kom Jenny & Jennie och hälsade på:), Mkt trevligt :),Sedan kom Lowe & Macke också en liten snabb sväng :), Mkt trevligt :).
Så nu ska jag snart lägga mej har jag tänkt... Lång dag imorrn i verkstan :P haha.. Och sedan fixa dricka sen him o duscha o sånt och va med lina o My :). Förhoppningsvis så går vi upp till mina kusiner :), om dom ska va himma :P.. Så man kan hämta sin post :)..

Hoppas alla andra haft en bra dag :)

PussPuss



Fick bli en bild på mej o morfar <3 :`(

2 Maj är de tre år sen du lämnade oss :(, Allt är så tomt utan dej, tänker på dej dagligen, saknar dig nått så enormt. Men minnena finns alltid kvar här inom mej Älskar diig morfar <3

KaffeBesök ..

Av Jennie :). Härligt Härligt :).. Så vi sitter här o dricker kaffe, rögar och snackar en massa skoj saker :D hihi.. Alltid lika trevligt :).
Redan Tisdag tiden rinner iväg :) haha..

På fredag är de valborg :) och de betyder att jag,Älskade Lina & Annie ska åka till Jöns o grilla och dricka med massa folk :D, Kommer bli väldigt trevligt :).
Sen på Lördag ska jag bli firad himma hos Farmor & Farfar :D trevligt trevligt :)..
Sen på Måndag är jag 20 ÅR :D Wiiie :D härligt Äntligen :D

Gumman lilla,

Vet att de är jobbigt nu för dig gumman, men du ska veta att jag finns här för dig :), Alltid :D.. Älskar diig och ställer upp när som/ vad som <3
Gör ont i mig att höra dig så här lissen gumman, när du ringer o gråter så man knappt hör vad du säger.. Gumman finns här dag som natt <3!
Ska hjälpa dej o stötta dig allt vad jag kan, de lovar jag dej <3


21 April - Onsdag

Alltså shiiit vad tiden går om jag får säga de självt .. Bara rinner iväg hinner ju knappt med haha :P..
Aja idag har de varit en bra dag :), Hade inte så många lektioner idag nämligen :P.. Men sista lektionen så valde körskoleläraren ut mej att jag skulle få köra idag :), Så de vart ju kul :)! De går framåt lite sakta kanske, men jävlar i jag ligger i :)! Envis :)! Sen så träffade jag älskade Frida inne i stan och vicki och hampe pia o chrille precis innan jag skulle ta bussen him.. så kom him tjatrade med älskade far, som nu har kört o jobbat.
Så nu sitter jag här med mitt älskade kaffe o mina tankar :)!
Finns så mkt tankar i mitt hoe nu , så de är sjukt.. Och har en väldigt speciell person som fastnat i mina tankar. Som jag saknar <3! Men men får se hur de kommer gå me i framtiden..
Malin är anmällt glad idag :D.. Känns så bra :) haha.. Men ändå så är de vissa saker som sitter o trycker på hjärtat som inte är lika kul :(! Men de är sånt man får leva med.. Vad som än händer med detta så kommer personen alltid ha en stor plats i mitt hjärta såklart :D, Vill ju inte mista personen nu på något sätt heller, hur de än kommer bli!

Älskar mina vänner & Familj så otroligt mkt.. Tack för ni finns <3!


La in denna bild för vill att sommaren ska komma nunununununu:)
Har ju inte vatt världens roligaste väder igår elr idag :(

Mina två änglar :)

Här ska jag skriva ner lite granne om mina två underbara änglar :)<3

VIIIIKZ <3



Min underbara lilla söta tös :), Är så himla glad att vi har fått tillbaka vår kontakt igen:)..
Känns så bra :)! Vist vi har bråkat o sagt fula saker om varandra och till varandra. Men vem gör inte de när man är ovänner liksom! Men du ska veta att du betyder nått så sjukt mkt för mej! Och vill aldrig aldrig att vi ska tappa kontakten igen <3, Elr bli världens fiender igen som vi vatt innan ett tag.
Vi har alltid så himla skoj ihop :), Och båda alltid lika glada o roliga, och du din jävel ;) du brukar avsluta mina meningar HAHA ;).. Du är en ängel gumman ska du veta! Glad att jag har dig i mitt liv.
ÄLSKAR DIIIG <3<3




Liiina<3



Min underbara flicka ;) min kockerska :P haha ;).. Du betyder så sjukt mkt <3.. Du är så knas ibland men ändå så sööt :) hihi..Vi är rätt lika du o jag på många sätt o vis. Både braiga o dåliga egenskaper haha. Båda har samma humör haha.. vikket är bra :P.. Men vi kan rycka ihop som sören ibland med haha.. Men vem gör inte de liksom.. Du är min söta PattLisa;)..<3
ÄLSKAR DIIG <3<3

Bilder från helgen :)

Här kommer bilderna från helgen :) <3


Hampe :)


Fille :)


Hampe,Emma,Vicki,Linn & Mattias :)


Samma :P


Fille igen :)


Dennis Jävel GulleUnge Nr 1 :D <3


Älskade sötnosen Viiikz ;) <3


Mattias & Emma :)


Sötaste :) <3


Viiikz & Emma GullGull ;D <3


Micke :) Trevlig prick :)


Linn min lilla sötunge ;) <3


Pia & Chrille tittade upp en sväng o Visade upp sötnosen :)<3


Viiikz & EmmaGullGull :) <3


Viiikz & söta Melwin (tror ja han hete :P)


Tack allasammans för en väldigt trevlig helg :) Speciellt Lördagen :D<3

Ny Vecka :)

Ny Vecka, Nya möjligheter :)

Måndag idag då ja. Vaknade runt kvart i åtta, åkte in till stan köpte cigg träffade kompisar från skolan, åkte samtidigt till skolan som dom, slutade halv ett, så blev de in till stan och träffa nårra polare och vi bara snackade och hade mkt trevligt :). Mys på de :)
Men önskade att jag träffade sötisen. Men han kom aldrig till stan idag :(! Men lär väl få träffa honom snart igen hoppas jag :).
Har duschat o sånt gott nu :). Så sitter här o softar lite. Tänkte får skriva lite i bloggen också haha..
Så lyssnar på underbar musik som håller mej hårt om hjärtat:)!
Sedan blir de sängen för min del :P!
Lång dag i skolan imorrn går till ca tre imorrn..

Hoppas ni andra haft en bra Måndag :D!

Puss



All I Want Is You, All I Need Is You <3

18 April - Söndag

Helgen har bara varit helt otroligt underbar :). Haft riktigt skoj o mysigt :), Mkt skratt,mys och härligheter :D. Stormtrivdes gjorde jag, Vill bara tillbaka till färlöv. Hade de så himla gott där. Saknar de nu när man ligger här själv i sin egen säng. Var dricka o så i fredes o i lördes var de nyktert för min del o viiikz del ;).. Dom andra drack lite :p.. De va Jag,Dennis,Viiikz,Hampe,Linn,08a,Fille och Natta :D.. Väldigt trevligt :P.. Natta var mkt trött så hon sov så sött :P.. Vi andra hade värsta diskutionerna haha ;), och ALLSÅNG ;).. Väldigt skoj. Vi va inte i säng fören närmare halv sju imorse :P Sov till tjugo i två. Hade en söt jävel som sov intill mig så sött snarkande , ser ut som ett litet barn när han sover :)!
Denna helgen var verkligen helt OTROLIGT rolig. Har nock fan inte skrattat så mkt på en kväll som jag gjorde inatt när vi hade våra diskutioner och allsång haha ;)..



Bilder kommer imorrn från helgen, inte alls så många men nårra allafall :)

Detta får vi göra om väldigt snart <3

Tankar..

Som flyger runder i hoet på mej!

Det finns så många fina vackra ställen här i världen. Och jag önskar jag fick sitta på nått vackert ställe vid en mysig solnedgång med nån som man älskar, och har vid sidan om och älskar en för den man är..
Känslan efter att bara få bli älskad för den man är , den är så himla mysig.

De finns så mkt oklara saker o klara saker i hoet på mig, frågor o funderingar.
Som ja gärna hade delat med mej, men de är så mkt att jag inte orkar skriva de alltså.
Men jag har ju mina bästaste i livet som jag vet att jag har vid min sida och de är jag glad över :). Malin överlever allt med sin underbara familj o vackra vänner. Tack för ni finns <3! Och står ut med mig och mina galenskaper ;) <3! ÄLSKAR ER <3!

Så hur jag än mår så får ni mig på topp till slut ändå :)! För ni är helt klart BÄST <3











Lördag :D:D:D:D:D!

Idag vaknade jag runt 11 tiden :P.. Så gick upp liten stund haha :P.. sen gick även Lina o Johanna med upp hehe.. Så la jag mig en timme till till tolv typ :P.. Så blev de frukost som Lina hade fixat ;).. Min lilla kock haha ;)..
Nu dricker man kaffe lyssnar på musik o har skoj med mina pinglor ;)... Så senare idag bär de av till färlöv till Dennis Jävel ;):D.. Kommer bli skoj:D.. Dricka o lite sånt mys :D. hihi xD!
Hoppas alla andra får en härlig Lördag :D!
För de ska vi fan ta mej ha :D!
Puss



Mina söta Pinglor :D <3


Fredag :)


Whiskey Lullaby - Brad Paisley

Jahopp då är de fredag idag :P.. Gick upp vid elva idag :P.. Johanna gick upp med mej o tog en cigg sen la hon sig i sängen igen hehe :P.. Just nue sitter jag här och tänker o dricker mitt älskade kaffe :P.. Blir att slänga sig i duschen snart också :)! För ska nämligen in till Hlm med min lilla knasis Lina :), Sen efter de blir de kstad, Bio :D Remember Me :D. Ska bli myyyys :D:D:D:D:D:D.. Sedan får man se vad resten av kvällen har att erbjuda ;).. Sen förhoppningsvis imorrn så blir de åka him till Dennis Jävel :) dricka lite o kanske grilla ;)? Hoppas på en trevlig helg vart fall :D.. sen börjar ju skolan igen på Måndag :P.. Så nya tag då :)!



Nej nu ska jag nörda mej lite till :P,, Sen blir de duschen för min del :)

Puss

Torsdag!


Fly on the wings of Love ...



Igår åkte då jag o lina till Dennis Jävel :);).. Vi satt och snackade en massa :), väldigt trevligt;), snart blir man inte så förvånad längre om hur människor beter sig alltså (gå från va pissa blyg till världsta *****) HAHA sinnes ju för fan!!

sen lämnade Lina mej o Dennis vid ca halv tio tiden :P!.
Då snackade vi vidare drack kaffe o hade anmält kul :D, Kollade serier på tvn och kollade även när han nördade sig på bilspel haha ;),, Dennis din lilla spelis nörd ;);) hihi, men tycker om dej ändå :)!
Så vi somnade väl runt fyra inatt haha, så gick jag upp vid tolv tiden hehe :P..
så var himma ungefär vid halv tre idag :P! Så bara tagit de lugnt, så kom lina hit :). Vi startade en film och såklart så somnar Malin på soffan MUAHAHHA :P! sen så nu har vi frågat far om vi fick ta hans chips o de fick vi ;) mums haha, så vi ska feta oss med chippa o dippa ;) GOTT :D..


Helgen kommer nog också bli riktigt nice förhoppningsvis :D.. Skriver mer om de imorrn när jag vet exakt vad som är riktigt planerat för helgen :)

Tisdag

Idag har jag o Lina varit och gymmat o Broby :), Riktigt kul o skönt :). Känner sig duktig :).. Vill ju komma iform med hahahahahha xD! Så jag fick en provecka av Lina :). sedan efter sommaren ska Malin också börja gymma på riktigt :D, Härligt Härligt :)..!
Sedan åkte hon till sin mormor :P.. och jag him :P! Då drack jag o Johanna kaffe :D, Sen åkte vi in till stan för att träffa älskade Fille :D, Verkligen skit skoj o träffa honom :)! Saknat honom nått så enormt mkt :)
Träffade endel andra kompisar också väldigt trevligt :)!
Så nu har vi precis kommit him till mej :P! Så blir de kaffe sen desperate housewife sen ingen aning :P!
Träna med Lina imorrn också :), Och då går Johanna tydligen him till Tina så länge :P.. För hon ska nämligen nanna kudden här hos mig ikväll:). Trevligt Trevligt :)!



PåskHelgen!

långfredagen så var jag o töserna ute på Qan o roade oss :P.. inte lika kul då som vi annars alltid har haha :P.. Men fredrik o hans band spelade så man rockade lite med :) haha.. Sedan sov jag hos annie och stannade där till lördagskvällen o åkte sedan him o kollade film med paps bina o sebbe men ja somnade som vanligt så gick o la mej haha.. sen i söndes var de lugnt till typ fyra då åkte ja till mamma på middag :D. väldigt trevligt :)! sov över där tills idag :P, och följde med henne till mormor:D Var riktigt riktigt skoj :D, tog lite bilder som jag lägger upp nue :)! Nue sitter jag lina o johanna o kollar på film :D, the perfect Man :D, bra film e de :), Sen imorrn blir de träna med lina :), sen in till stan med lina o johanna :D, skoj ska de blir haha :P..

Var även o La blommor o ljus till älskade morfar <3





Vila i Frid Älskade morfar Älskar Diiig




Jag & morfar <3




Jag (fular mej hos mormor haha) & Mamma :D<3



Lilla Mormor vispar grädde ;) sen fick hon de över hela sig ;) hihihi


Fick tyvärr ingen bild på syster ;)

LåångFredan :)

Igår var en rätt lugn o härlig dag :D. Var i skolan fick lov . va i stan med lina :D Träffade folk :D. Va hos tina en stund :). Sen så gick vi him till lina runt tolv ett tiden o gick o la oss va riktigt enormt trötta haha.. Sen nue vaknade vi runt kvart över tio haha.. Och lilla söta my hon stod o bankade o "lina lina liiiiiiina jag vill in till dej ".. hihi såsööt.. men inte när man väl vill sova haha.. Sen nu blir de frukost :), Sen gå him o duscha göra vid sig osv. Sen litet kalas :D, då mina syskon kommer till paps :). Sedan efter de blir de förfest hos Tina med flicksen:D, Och utgång på Qan :D De gillas skarpt :D:D Wiiie :D

Hoppas ni alla andra får en trevlig daaaaag :D!!


Och idag är de den 2 april :D, och de betyder att älskade "bror" fille kommer ut :D,Wiiiie :D, Längtar tills jag får träffa dej, saknar diig nått enormt mkt.. Älskar diig. Och hoppas vi ses snart väldigt snart <3<3